Pai daca esti rusinos poti sa-i spui pe mess sau printr-un biletel
sau poti sa-i dai de inteles ca iti place de ea, dar asta in timp ce vorbesti cu ea, daca ai putea sa vorbesti despre orice sa-si de-a seama ca te intereseaza si s-ar putea ca si ei sa-i placa de tine
s-ar putea sa mearga
Păi dacă sunteţi colegi, cel mai uşor ar fi să'i spui într'o pauză că'ţi place de ea. Dacă râde şi te ia"peste picor" îi spui că a fost o provocare şi ai glumit, dacă nu spune nimic şi pur şi simplu se uită la tine o întrebi dacă vrea să fie prietena ta.
Succes!
Cel mai simplu : ii spui direct. Sau daca esti prea rusinos, incearca sa te apropii de ea, stai cu ea in banca, vorbiti pe mess etc. Apoi dupa ce prinzi curaj, ii spui.
Daca esti rusinos si iti place de ea si nu-i poti sa-i spui, invit-o si tu la o ccafenea petreci mai mult timp cu ea si dupa multe intilniri poti sa-i spui ca o iubesti!
Daca esti rusinos si iti place de ea si nu-i poti sa-i spui, invit-o si tu la o ccafenea petreci mai mult timp cu ea si dupa multe intilniri poti sa-i spui ca o iubesti
In primul rand un baiat nu ar trebui sa fie timid dar daca esti zi unui coleg sa-ti faca lipeala crede-ma stiu ce spun. m-a rugat unu dun clasa mea sa fac asta si am facut si a mers