| yonutz389 a întrebat:

Va rog ajutati-ma am o problema am dorinta de a ma sinucide in fiecare zi cand ma trezesc din somn am dorinta asta in cap am incercat pana acum de mai multe ori dar eu u vrea sa mi se mai intample asta vrea sa fiu si eu normal va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| gabriela2201 a răspuns:

Ionutz: in primul rand, daca asculti muzica trista, sau te uiti inainte sa adormi pe fel de fel de pagini despre tristete si durere-sterge-le;
Banuiesc ca esti inca la scoala, asa ca, daca nu gasesti nimic care sa te atraga la ore, gaseste-ti un grup de amici si stai cat mai mult pe afara; chiar daca o sa ti se para ciudat ce fac/zic alti colegi/ amici si ti se pare ca sunt mai nonconformisti si mai deschisi, incearca tu sa te adaptezi la felul lor de a fi, sa inveti de la ei; daca nu ai cum sa practici un sport, iesi in parc, fa miscare, o sa ai alta stare de spirit; plus, renunta de tot la a-ti mai face vreo grija sau a-ti mai pune vreo problema; fii nepasator si nici sa nu te mai gandesti la acest subiect; plimba-te prin oras/ unde stai tu, cauta evenimente gratuite/voluntariat unde poti participa, dar nu mai sta asa;

8 răspunsuri:
| yonutz389 explică (pentru gabriela2201):

Te rog mult imi poti da si i idul de mess poate ma poti ajuta sa trec peste aceasta cumplita depresie

| Thunderstruck a răspuns:

Si eu credeam la 13 ani ca e cool sa te sinucizi. Acum ca am crescut, mi-am dat seama ca nu e. O sa-ti treaca.

| Crucified a răspuns:

Dar ce ţi s-a întâmplat? Că ziceai că eşti într-o depresie cumplită în altă întrebare de-a tare.

| Trolozaur a răspuns:

Sau, poti sa te tunzi ca un om normal, sa iti scoti capul din cur, si sa iti dai seama ca lumea nu se invarte in jurul tau, nu e nimeni dator sa iti dea nimic si lucrurile in viata trebuie sa le iei tu, nu sa astepti sa pice din cer. Normal ca daca arati ca un strut si te comporti ca un strut oamenii sa te trateze ca pe un strut.

| gabriela2201 a răspuns (pentru Thunderstruck):

laughing; bine ca ai renuntat la idee; cum sa fie cool sa te sinucizi? pentru cine crezi tu ca e cool?

| gabriela2201 a răspuns (pentru yonutz389):

Ti-am trimis printr-o felicitare, ca mesaj nu am putut, din cauza ca sunt utilizator junior; sa-mi spui daca ai primit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt multe moduri de a te sinucide, printre cele lipsite de durere sunt:supradoza de pastile(poti sa te indopi cu ele) sau sa iei un cutit si sa te injunghi in inima(Iti va trebui putere sa spargi prin oase ca sa ajungi la inma si moarte poate dura de la 1-6 minute desi nu sunt sigur sau chiar instant),poti sa iei somnifere(cea mai nedureroasa cale dar vei avea nevoie de trimitere de la doctor sa le poti cumpara,poti inghiti un pachet intreg si sa mori fara durere),poti sa bei spirt si sa intri in coma alcolica,poti sa iti ti respiratia in timp ce esti intr-o cada plina cu apa pana lesini si apa iti va intra in plamani si te vei ineca, mai poti sa-ti tai venele dar este foarte dureros, pot dura cateva ore pana sa mori, mai poti sa intri in cada si sa scapi un aparat electronic si sa mori sau sa te arunci de pe bloc, mai poti sa bei otrava de sobolani sau detergent sau sa te spanzuri.

| Cory_Corina_1999 a răspuns:

Asculta sfaturile...gabrielei..sunt foarte bune..sigur o sa te ajute happy