Sa ii spui daca nu vrea sa iasa la un suc, o cafea, o plimbare...sa mai vorbiti...Nu grabi lucrurile ca il sperii...intai ia si cunoaste-l.Succes!
Eu zic sa mai vorbesti o perioada cu el si sa vezi cum evolueaza lucrurile... Iesiti in oras ca prieteni, mai vorbiti pentru a va cunoaste mai bine si va veti da seama in timp daca e posibila sau nu o relatie... Daca exista atractie reciproca... totul va fi bine.
multa bafta!
Ehh asta e tipul de baiat indraznet care se saruta de la prima intalnire. e usor sa vorbesti cu destia adica...cand vorbesti cu el pe mess...iti trim inimioare? este dragut la vorbe...hai ma...are 18 ani.sigur se pricepe el sa vb...scoate mai mult de la el. o fi avand prietena? astia de 18 sigur au. dar le place sa se dea si la celelalte(mai ales mai mici)tu ce varsta ai? daca e apropiata de a lui e usor...mai vb cu el pe mess...nu i spune din prima.bafta!
Wow
pai... dacă v-ați sărutat cred ca totuși... ar trebui sa ii spui pe mess ca îl placi:0
la urma urmei... nu e nimic rău în a-ți împărtăși sentimentele
Si dacă te place... o sa-ți ceara prietenia... iar dacă nu...
Oricum e mai ușor sa treci peste un refuz decât sa trăiești suferind
Byye!:*
Pai, consider ca din moment ce te'a sarutat, simte ceva pentru. tine, in cazul in care e sincer.si nu isi bate joc.Incearca sa vorbesti cu el, sa'l intrebi daca ceea ce s-a intamplat in seara aceea a fost pentru. ca asa a simtit.lamureste situatia.succes:*
Pai.am mai vb cu el la telefon(datorita verisiroului meu care ne tachina)dar mai mult de"buna, cf, ai terminat orele"nu zicea.
si zilele trecute am aflat ca s-a combinat q o fata
trist. dar vestea cea buna e ca nu mai simt aproape nimica pentru el, stiu ca a fost ceva candva
Mersi tuturor pentru raspunsuri,>
Cunoastel intai si apoi spune-i ce simti ceva pentru el, nu grabi lucrurile. numai bine
kencarson întreabă:
Andreiu201 întreabă: