| mihaela_9665 a întrebat:

Va rog ajutati-ma.Nu stiu ce se intamla dar toti colegi de la scola isi bat joc de mine.Astazi am plans o ora din cauza lor.Va rog sa imi daci si mie un safa. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| juniper a răspuns:

Si de mine asa isi bateau joc in clasa a 7a, cu greu m-am abtinut sa nu plang, un an in fiecare zi si-au batut joc de mine, nu trecea o zi fara se sa ia cineva de mine, mi-au vazut slabiciunea si au folosit-o impotriva mea, ei stiau ca-s sensibila la vorbe si m-au atacat psihologic, dar cu greu nu i-am bagat in seama, pana cand m-am enervat o data si am urlat la ei ca daca se mai iau de mine ii bat pe fiecare dintre ei... si cine a zis ca la scoala? Ii iau pe fiecare dintre ei.

7 răspunsuri:
| rozalia25 a răspuns:

Gandeste-te la cauze, incearca sa le corectezi, si in acelasi timp sa nu pui la suflet rautatile.

| Mihaela_2782 a răspuns:

Nu ii baga in seama si razi alaturi de ei chiar si de defectele tale. Arate-le ca nu iti pasa ce spun ei despre tine. Orice ai face nu plange pentru ca ei te vor enerva si mai tarehappy

| buburuzzz a răspuns:

Probabil nu ai o atitudine corecta...incearca pur si simplu sa nu-i bagi in seama... tu daca ai vedea ca cineva nu-ti atrage atentia ai mai vorbi sau ai mai critica in fata persoana respectiva?

| mrproffesor a răspuns:

Incearca sa te schimbi sigur ai un mic defect pici picolo altfel nu rade lumea asa de nebuni sau gandeste ceai facut f bine

| Swany a răspuns:

Numai plange.pentru ca nu are rost.cum a zis si Mihaela, daca ei vad ca iti pasa.chiar din contra te supara si mai tare straight face
Presupun ca ai prieteni.
Cand isi mai bat joc de tine.prefa-te ca nu-i auzi happy si vorbeste cu un prieten sau pur si simplu pleaca de acolo :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti la scoala sau la liceu cand mai fac asta te duci la doamna ta si ii zici

| roxykiss09 a răspuns:

Aja pateam si eu cand purtam ochielari dar am inceput sa nu-i mai bag in seama sa nu-i aud si sau plictisit si nu mai zice nimic nimic ...si incearca sa corectezi greselile tale...tonguetongue:bafta.:*:*:*:*