anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma URGENT! Zilele trecute am fumat(am 13 ani)si un coleg m-a fotografiat. Apoi i-a aratat poza doamnei diriginte.Un alt profesor a auzit de chestia asta si ieri a mers la mai multi colegi de ai mei acasa(pentru alte probleme).O fata(e cam mincinoasa)a spus ca acel profesor a zis ca va veni si acasa la mine pentru ca am fumat.Mama mea stie ca am fumat dar tatal meu nu.Ce sa fac?(profesorul s-ar putea sa vina duminica).Sa-l intreb daca vine la noi?

Răspuns Câştigător
| Mihaitza009 a răspuns:

Nu il intreba incearca sa ii promiti ca vei invata mai bine sau ca vei face compromisuri ca sa iei doar note de 9 si 10 pentru a nu arata poza alor tai

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mihaitza009):

Ok.Merci!

| Selima a răspuns:

In cel mai rau caz vei fi pedepsit cateva zile, nimeni nu ia lucrurile asta in serios cu adevarat. Daca parintii intreaba de ce ai fumat explica-le ca ai vrut sa vezi ce inseamna a fuma si ca nu ti-a placut si ca de acum incolo sa nu isi faca griji big grin In locul tau eu m-as fi dus cu un aer de gluma pe la parintii mei cand sunt in vreo pasa buna si le-as fi zis asa " hei mama, hei tata ce faceti? bla bla bla bla, stiti ce am facut eu acum cateva zile? am fumat cu prietenii, dar bleah ce dezgustator, nu inteleg cum altii fumeaza, am zis sa nu mor prost sa incerc si eu"

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Selima):

Pfooai,ce raspuns bun! Bravo si...merci! Daca raspundeai mai repede iti dadeam tie funda happy

| Selima a răspuns (pentru anonim_4396):

Merci dar nici macar nu stiu ce inseamna "funda" laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Selima):

Pai aia primesti ca sa iti arat ca raspunsul tau a fost cel mai bun din toate