Mie mi se pare un pic cam mare varsta dintre voi doi. 6 ani. De trecutul lui nu stiu ce sa zic... a fumat iarba, poate a vrut sa vada cum este, sau a ajuns sa fumeze din cauza unor conflicte cu prieteni familie etc. Si ai mei ar fi impotriva cu asa ceva 100%. Parintii tai poate il cunosc mai bine decat tine si iti vor binele. Ar fi bine sa vorbesti si cu ei, in caz ca stiu mai multe despre el. Acuma despre asta nu stiu ce sa zic, ai putea sa ii acorzi si o sansa, dar depinde si de el foarte mult daca vrea sa se schimbe. Nu stiu daca vrea sa profite de tine, sau nu, dar ai grija, eu nu prea as avea incredere in el, avand in vedere si trecutul lui.
Eu zic sa ii acorzi o sansa. Intr-adevar omul nu se schimba niciodata, dar gandeste-te ca poate atunci cand facea acele prostii avea o perioada proasta si asta l-a determinat sa se comporte asa. Poate are un suflet bun cu toate ca facea ce facea, asa ca eu cred ca merita o sansa, iar apoi te vei convinge cu adevarat ce fel de om este. Daca constati ce merita mai mult, discuta cu parintii tai, explica-le ca trecutul e trecut, si vor intelege. Multa bafta!
Orice om merita o sansa! fa ceea ce simti. dar sa ai grija de tine. Esti sigura ca e un om bun. esti sigura ca nu vrea sa profite de tine?
daca tu crezi ca nu e asa cum il vede lumea. da-i o sansa, dar sa nu ai incredere in el 100% cel putin acum la inceput.