| Anonymus995 a întrebat:

VA ROG AVETI RABDAREA SA CITITI TOATA INTREBAREA
i-am spus unei fete foarte apropiate mie ca vrea sa fim impreuna.ea o amanat raspunsul 3 sapt.recent i-am trimis un sms romantic.am vb pe mess mi-a spus ca nu vrea o relatie momentan dar o sa mai vb despre asta
si acum 2 zile am iesit in parca cu 2 prieteni si inca 2 fete care LE URASC si ea facea misto de mine si de mesaj si ma santaja si ma ranit foarte tare.si ieri am avut o "petrecere" cu cei 2 baieti si cumva am ajuns sa vb prin mesaje apoi la telefon apoi a aflat ca sunt FOARTE suparat.si am vb mult si i-am explicat totul si a fost de acord sa vina acasa la prietenul meu ca sa putem vb.si ea a spus ca niciodata na vrut sa ma raneasca, ca o vrut doar sa glumeasca.in mesaje ea spunea :"nu mi s-a mai intamplat sa vreau sa fiu cu un baiat si a doua zi sa-mi spuna ca numai vrea sa auda de mine"(asta i-am zis eu).si cumva ea evita sa vb deschis, si mi-am dat eu seama din ceva ce o zis ea ca e timida fata de mine.si dupa ce i-am zis ca am iertato(nu stiu dc am facut asta...cred ca fiindca sunt indragostit de ea)ea a plecat acasa, am conduso, n-a avut curajul sa se intoarca macar sa-mi spuna "pa".si azi m-am intalnit foarte putin cu ea si avea aceeasi "rusine": ca si ieri.si chiar nu inteleg.adik AM AVUT 1 MILION MOTIVE SA CRED CA MA PLACE.si totusi n-am auzit o scuza calumea pentru ceo facut..doar cuvintele "scuze..nam vrut".si nu stiu ce sa mai fac eu ea...ma puteti ajuta? ce credeti ca vrea? sa o mai intreb o data? sa o las singura? eu inca nu stiu daca am iertatosad

6 răspunsuri:
| Nimeodododo a răspuns:

Poate ii place alt baiat..eu stiu ..incearca sa o faci geloasa...

| Lyndsey a răspuns:

I-ai spus ca ai iertat-o pentru ca tii la ea,daca inca nu o iubesti... Din cate ai povestit fata asta nu stie ce-i cu viata ei,nu se poate hotari intr-o privinta sau alta>nu ti-a zis daca vrea sau nu sa fie cu tine pentru ca NU vroia, doar ca nu a putut sa-ti " zica in fata ".Eu zic sa o mai intrebi o data:"Buna X! Te-ai hotarat in privinta relatiei noastre? Adica, vrei sa fim impreuna?". Daca evita, inseamna ca nu vrea si nu ai ce-i face. Dragoste cuforta nu se poate! Daca mai ai nevoie de ajutor, te ajut cu drag.Mult succes.Te pup.kiss
P.S.:Ce varsta aveti?:p

| Lyndsey a răspuns:

I-ai spus ca ai iertat-o pentru ca tii la ea,daca inca nu o iubesti... Din cate ai povestit fata asta nu stie ce-i cu viata ei,nu se poate hotari intr-o privinta sau alta>nu ti-a zis daca vrea sau nu sa fie cu tine pentru ca NU vroia, doar ca nu a putut sa-ti " zica in fata ".Eu zic sa o mai intrebi o data:"Buna X! Te-ai hotarat in privinta relatiei noastre? Adica, vrei sa fim impreuna?". Daca evita, inseamna ca nu vrea si nu ai ce-i face. Dragoste cuforta nu se poate! Daca mai ai nevoie de ajutor, te ajut cu drag.Mult succes.Te pup.kiss
P.S.:Ce varsta aveti?:p

| Andarock a răspuns:

◆ Atunci în parc, când te-a făcut de râs, vroia atenția fetelor... și eu mai fac așa uneori, rănesc persoanele dragi, neintenționat, doar să fiu remarcată.

◆ Eu cred că te place 50 % din 100 %. Dacă a ezitat să-ți dea un răspuns 3 săptămâni, iar după aceea te-a făcut de râs (când tu de fapt vroiai doar să fi romantic), spune multe despre ea și ce crede despre tine, nu?
Eu zic că... BALTA ARE MULȚI PEȘTI. Nu trebuie să te rezumi doar la ea, deoarece, cum ai observat chiar și tu... ea nu prea vrea să fie cu tine. Probabil i place legătura de prietenie dintre voi atât de mult, încât nu vrea să o strice.

◆ Nu încerca să o faci geloasă! Deoarece atunci se va enerva și nu o să mai vrea să vorbească cu tine.

◆ SFAT : Cel mai bine ar fi să ieșiți doar voi doi undeva, și să o întrebi încă odată dacă vrea să fie cu tine. Dacă spune DA, atunci să vă țină relația. :* Dacă spune NU, atunci cred că te-ai convins ce fel de fată e.

| Anonymus995 explică (pentru Lyndsey):

Eu 15 si ea 13. multumesc ca ai avut rabdarea sami citesti intrebarea si sa dai un raspuns elaborat insa imi pare rau...o fost degeaba.eu am pus intrebarea pe TPU si am iesit afara unde ea a facut DIN NOU ACELASI LUCRU. poate chiar mai rau.a inceput sa vb cu cele 2 fete de care LE URASC, DE FATA CU MINE despre cear trebui sa schimb la mine ca sa fiu mai atragator.si dupa o mai zis si ca in acel moment nu sar combina cu mine pentru ca ea so suparat ca eu i-am trimis acele mesaje...mesaje in care desi eram extrem de suparat nu aveau niciun cuvant care sa o insulte sau sa o jigneasca.deci practic s-a suparat ca eu m-am suparat pe ea.asta e

| Lyndsey a răspuns (pentru Anonymus995):

Vorbeste cu ea si intreab-o.kiss