Bună!
Ți-am citit povestea. E interesantă, dar. și tristă.
Tatăl tău mi se pare prea aspru și necinstit.
Totuși, eu consider că nu ar trebui să renunți la ceea ce îți dorești. Deci dacă tu vrei un prieten ar trebui să ai unul. Tatăl tău trebuie să înțeleagă.
Dar dacă e chiar așa neînțelegător pe cât zici tu cred că singura soluție ar fi să păstrezi secretul. Poate ți se pare imposibil, dar dacă ai grijă și îți dorești poți reuși. Hai că nu e tatăl tău agent secret sau ceva de genul.
Succes!
O zi bună!
Il asculti si iti traiesti viata ca o fata normala minora asa cum se zice, apoi la 18 ani ai libertatea sa faci ce vrei tu fara restrictii de la parinti.
Daca taica-tu este ceva gen Ceausescu atunci tot ceea ce poti face este sa minti cu nerusinare. Ceea ce nu stie nu il poate rani, sua in cazul tau, alerta. Daca minti frumos, nu exagerezi si esti mereu atenta si iei in calcul toate posibilitatile de a fi prinsa atunci cand faci ceva interzis, atunci sansele de a fi prinsa sunt 0.
De ce nu incerci sa-i spui deschis ceea ce simti? Asa era si tata...dar acum tot ceea ce doreste este sa i-l prezint pe respectivul. dupa ce am discutat cu tata si i-am spus ce simt si cum gandesc, bineinteles. poate si la tine va merge.
Sa ii spui in fata cu un pic de tupeu tata am 16 ani vreau sa am si eu un prieten ca orice adolescenta pentru ca nu mai sunt vremurile tale ...incearca cu mama ta sa l convinga sa te lase sa ai un prieten
demonstreazai ca esti o fata de incredere
vezi tu cum faci ^^ nasol