Erai si esti indragostit de ea. Stiu ca doare, doar o iubeai...
Nu o sa uiti de ea imediat dar sfatul meu e sa razi si sa te gandesti ca poate a ajuns intr-un loc mai bun, unde e fericita...
Poate ea sufera ca tu nu esti bine si te doare ca a plecat de langa tine, dar mai bine distreaza-te! Gandeste-te ca si ea va fi fericita daca si tu esti.
Asta e frate, viata merge inainte, stiu ca e dificil, intr-o situatie dificila, de genul, am ajuns sa si vomit, sa ma simt per total nasol, dar am depasit momentul in mare parte cu ajutorul prietenilor, al familiei si al sportului.
Aici ai mare dreptate pentru ca prin clasa a 11-a eram dupa amiaza la scoala si ea venea prin clasa pe la mine..nush se uita asa..parca vroia sa-mi spuna ceva ca ma iubeste..si urmatorul semestru s-a mutat de dimineata si eu incepeam orele la 14:00 nu am mai tinut legatura asa des si uitasem de ea.dar cand am aflat parca m-a lovit ceva la inima..nush cred ca o iubeam cu toate ca nu a fost prietena mea, azi noapte nici n-am dormit speram sa fie o gluma... Multumesc tare mult de raspuns ..ma face sa fiu mai puternic, cu fruntea sus