| Andruza a întrebat:

Va rog imi lasa-ti si mie status despre prietenie falsa si suferinta.mersi

97 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Decat sa'mi fiti prieteni falsi mai bine mi'ati fi dusmani macar as sti ce imi sunteti cu adevaratsadsad (poate ca se simte cineva)...

| Erikameaun a răspuns:

Prietene de acestea cum am eu gasesti la tot coltul dar un prieten adevarat cu greu il gasesti.Asa ca invat acum sa imi fac doar prieteni adevarati ca de acestea gasesti unde vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenul adevărat, este acela ce-ți întinde mina, nu pentru o zi ci pentru totdeauna, cu prietenie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia... e un lucru bun dar cand o pierzi parca nu ma existi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Impreuna trecem peste tot. ca o prietenie trece si prin f F o c. chiar daca acea persoana care tu o numesti "prietena" te tradeaza. si te face sa suferi!sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa sunt "cei mai buni prieteni"... exact cand ai cea mai mare nevoie de ei, te lasa singurhappy

Sfat:sa nu crezi in nimeni...decat in tinewinking

| mandiy a răspuns:

Acum stiu care imi sunt prieteni adevarati si care mau mintit in acest timp, prietenie falsasad, asta ie una buna sper sa iti placakiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate la inceput sunt putin nesimtita dar te rog citeste pana la sfarsit, pentru ca te va ajuta! Parerea mea este ca nu ar trebui sa ceri statusuri triste sau cam asa ceva pentru ca este aiurea in primul rand : de ce nu-ti cauti singura? adica mie mi se pare f grosolan poate unii nu vor sa-si arate statusurile adica e mult mai frumos atunci cand le compui tu sau atuncicand asculti muzica care te linisteste ( ADDA-PRIETENIE FUMATA sau ADDA-PRIETENIE ADEVARATA sau ADDA- MINTI MURDARE FACUTE PRAF sau RIHANNA-UNFAITFUL ) vezi sunt multe lucruri care poate sunt triste dar te vor face sa te simti mult mai bine crede-ma ca stiu in ce situatie poate esti! La mine prietena mea cea mai buna ( sau cel putin asa credeam ) sta acum cu o alta prietena de-a mea si ma cam ignora si faza naspa e ca pe " prietena asta a mea ce mai buna " o cam place toata lumea. Prin ea l-am cunoscut pe baiatul pe care-l plac dar ea e ca sa spun asa o "bunaciune" si toata lumea se tine numai dupa CURU' ei SCUZATI EXPRESIA dar altfel nu pot sa spun! sad Eu nu am nicio sansa nu este iubitul ei dar ea nu stie ca il plac se inteleg f bine ca 2 frati! ea se alearga cu toti baietii si eu nu sunt asa " buna " ca ea si nu imi place sa ma dau in spectacol cu ea toata scoala se intelege bine! adica chiar daca e cls 6 toata lumea chiar si cei de a 8 ( intr-a 8 e dragutsul meu ) sad iar baiatul de care imi plk mie nu este ca toti ceilalti el este dulce si f bine educat si nu vb urat! se comporta f frumos dar este EXTREM DE INALT FATA DE MN si eu nu sunt dezvoltata vb cat se poate de serios dar unele pers mi-au zis cand m-au vazut prima data daca amghici cat? 8 ANI :O:O:O OMG! stiu deci in kls a 6 eu sunt mai mult o fetita duulce decat vreo fata care are o sansa cu un baiat! sad Orice lucruri la moda sau dragute as vrea sa-mi cumpar nu pot din cauza inaltimii! stiu toata lumea spune ca mai am timp sa cresc si poate asa e dar stand mereu in umbra prietenei mele care arata f bine m-am invatat cu iubiti si baieti si numai la skl nu imi sta gandul pentru ca o vad pe ea si este ABSOLUT PERFECTA! crying m-am saturat! FETELE SPER SA NU AVETI PARTE DE ASA CV! AVETI GRIJA CU CN STATI!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Akn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

``Prietena adevarata se cunoaste dintr`o mie...sh stie sa iti sa se comporte ca tine fara sa fi luat lectii` specialee``:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu`stiu` niky eu sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia nu. i nimic am realizat si eu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un prieten adevarat se cunoaste la greu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O prietenie adevarata este aceaa prietenie intre 2 persoana ...sui sa ai incredere multa una in ealalda. daca una dintre ele ascunde ceva sau minte aia e o prietenie falsa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://d3lfynul06.mybrute.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am ingropat vise, sperante,

Intr-o falsa prietenie.

Am constatat

Pretenul` cel mai apropiat

Plin de invidie m`a tradat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il cunoasteti voi pe google un mare scriitor.de stiut stie multe.[scrie fa pe google stt de prietenie ****a] si vezi ca iti apara vacooo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O persoana este una falsa cand barfeste

| Briosaaa a răspuns:

Intru in operatie in 5 minute. Doctorii imi spun ca imi vor scoate tot ce ce simt pentru tine!

Am plans, am suferit. Pentru ca doar tu m-ai mintit.

Am avut incredere in tine! Dar degeaba.Macar iti mai amintesti de mine?
Imi spui ca ma vei lua de mana toata viata. Dar deja mi-ai dat drumul!

| Briosaaa a răspuns:

Intru in operatie in 5 minute . Doctorii imi spun ca imi vor scoate tot ce ce simt pentru tine!

Am plans , am suferit .Pentru ca doar tu m-ai mintit.

Am avut incredere in tine!Dar degeaba.Macar iti mai amintesti de mine ?
Imi spui ca ma vei lua de mana toata viata . Dar deja mi-ai dat drumul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia falsa sa dea BUZZ! astept prezenta:-P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O prietenie adevarata nu se uita nici o datawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai incearca, cum ai zis si ceilalti, sa te inspiri din muzica si sa iti compui proprile statusurihappy[gen adda, liric-nu mai suntem impreuna etc.] am trecut si eu prin asa ceva.prietena mea cea mai buna[ma rog rolling eyes] s-a bagat cu baiatul de care imi place.si este a 2 a oara. i-am zis sa aleaga eu sau el iar ea l-a ales:]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.statusuri-y.eu/tag/prietenie/2 ia de aici;)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici status pentru prietenie falsa...http://www.statusuri-y.eu/tag/prietenie/2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am ingropat vise, sperante,

Intr-o falsa prietenie.

Am constatat

Pretenul` cel mai apropiat

Plin de invidie m`a tradat

| Renata_9210 a răspuns:

Prieteni adevarati tin un secret pana la capat, prieteni falsi tin secretul sil trensforma in barfa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti pierde ce nu ai avut niciodata, asa ca atunci cand un prieten te tradeaza, nu te descuraja. El a pierdut, nu tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia este o haina valoroasa care se curata cand se murdareste, nu se arunca la prima pata

Întrebări similare