| Andruza a întrebat:

Va rog imi lasa-ti si mie status despre prietenie falsa si suferinta.mersi

97 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prieteni as cei mai tradatori si cei mai falsi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost odata ceva... dar daca tu gandesti asa...

| Bluester_5390 a răspuns:

Am avut o gramada de prieteni, acum am numai trei, ceilalti mau birfit pe la spate cu altii, dar cred ca peste o bucata de timp si astea trei se vor duce...prietenie nu exista, acum tu vrei sai erti cum am vrut si eu odata, dar crede-ma o sai erti si ei o sa te birfeasca mai mult pe la spate, Prieteni nu exista, asa cred eu, exista numa unu sau doi cu care te-ai certat si nu o sa mai fiti prieteni inapoi, dar tu uita de ei si mergi mai departe, pentru ca o sa intelnesti multi mai multi prieteni de cit ai avut...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai ruşinos să nu ai încredere într-un prieten decât să fii înşelat de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia adevarata este atunci cind prietenul te ajuta la bine si al rau dar daca iti intoarce spatele este un prieten fals acum ca sa gasesti un prieteni adevarati e ft greu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prieteni mi s-au transformat in dusmani si eu nu suport dusamni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana acum ceva timp credeam ca am destui prieteni adevarati pe care ma pot baza mereu. Dar iata ca aparentele insala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pritetenia nu se face cu compasul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmmmmthinking "Prietenia Falsa" este acea relatie in care exista unele indoiel adica daca prietena ta nu are incredere in tine si atunci cand e pe cale sa iti marturiseasca un secret iti spune adese : "Daca mai spui cuiva" sau "Daca ii spui ei/lui spun si eu ce ai spus tu alaltaieri" atunci e "Prietenie Falsa"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia falsa nu exist!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu nu prea stiu sttsthinking tocmai din asta caut si eusadam niste prieteni de ***sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am venit sa iau, nu sa laslaughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hello i am miley daca ai friends nu ai prieteni falsi ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia e cel mai groaznic lucru... e misto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt mine prietenii=este o iubie un pic mai micuta fata de cea de fam, prieteni adevarati te sprijina la greu, plang pentru tine, iar prietenii falsi de barfesc pe la spate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te increde in prietenieee. cel mai simpluu`.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta melodia Adda-prietenie adevarat s-ar putea sa ti se potriveasca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-o zi iubirea s-a intalnit cu prietenia. iubirea o intreaba pe prietenie: daca eu exist, tu ce rost mai ai?::prietenia raspunde: ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi cel mai bun prieten al tau maine iti e cel mai mare dusman al tau! ( va zic ca e prea adevarat)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lallala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu inca te iubesc si ceea ce ma doare ca tyu esthi cu alta iar eu
vars lacrimi nu de tristete dupa tine...

| zyper a răspuns:

O prietenie moara,, dar dragostea fata de tine chiar nu moare

| zyper a răspuns:

O prietenie moare... dar iubirea fata de tine nu miare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te poti increde mai mult intr-un dusman cinstit decit intr-un prieten fals...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA! M`ai tradat. DA! Am suferit. Dar nu imi pasa. Pot fi propriul meu prieten... N`am nevoie de oameni ca tine!`

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca un prieten te tradeaza, te injunghie pe la spate, te vorbeste de rau nu tine la tine ca la un prieten doar ca la un dusman sau chiar mai putin, asta e prietenia falsa pe care o ofera unii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia inseamna incredere...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Că sunt invidioşi sau că sunt mincinoşi, în viaţă n`am nevoie de asemenea jegoşi, de oameni care îşi spun degeaba fraţi. Decât prieteni falşi, prefer duşmani adevăraţioh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-ati considerat un prost ca v-am dat, sa stiti si voi ca nu v-am dat ca am fost prost, v-am dat ca am fost bun cu voi, dar nu mai merge asa am sa schimb si eu foaia si in sfarsit mi-am dat si eu seama care imi este prieten adevarat si prieten fals

Întrebări similare