Epiphone e mai cunoscuta, deci s-ar putea sa fie mai buna. Acum depinde si ce primesti la set. Primul link imi apare ca e oferta expirata, nu pot sa il vad. De preferat Epiphone, dar acum vezi si tu ce ofera fiecare, si cat de bune sunt fiecare model. Succes!
Nu imi merge primul link dar al doilea mi se pare ca este foarte bun si acceptabil ca si pret
Http://www.thomann.de/ro/epiphone_les_paul_players_pack_eb.htm uite aici link bun am vazut si eu ca nu merge
Http://www.thomann.de/ro/epiphone_les_paul_players_pack_eb.htm uite aici link bun si lasa si tu id de skype sau messenger te rog:D mersi!
Pai nu prea am ce sa iti spun. Eu cant la acustica, la electrice nu ma pricep. Doar de nume ti-am spus, ce e mai cunoscut. Dar nu te poti baza pe asta. De ex eu la inceput cand mi-am luat am avut de ales intre fender si ibanez. De fender comentau toti pe forumuri, de ibanez nimic. Si totusi mi-a placut mai mult ibanez, la fender nu mi-a placut calitatea finisarii.
Hey, eu vand o chitara electrica cu amplificator si husa... am luat`o dintr`un supermarket, deci nu are marca...o dau la un pret foarte bun! uite link`ul, ma poti contacta la adresa de e`mail :) http://mercador.ro/oferta/vand-urgent-chitara-electrica-IDmSAI.html
miriaaaanaa3 întreabă: