Cineva spunea ca violenta de orice tip e ultimul refugiu al prostiei si ca cel mai destept cedeaza primul...
parerea mea e ca n-ar trebui sa ai nicio relatie cu respectivii nici macar de rivalitate.pana la urma suntem oameni.traim civilizat.nu in jungla.asa ca pe langa orgoliu si incapatanare pune-ti in cap ideea ca ai si demnitate si onoare.stii tu ca vechii samurai.si nu te pune cu prostul ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta...
****-i un pumn la cel mai tare pana sare bulionu` si vezi ce o sa faca ceilalti...
Te duci la cel mai "șmecher" dintre ei, la liderul lor, îl bați de se cacă pe el, și îți garantez că nimeni nu o să mai aibă curaj să se ia de tine.
Imi aduc aminte perioada clasei a 8 chiar si a 9 pateam la fel ...pana cand un grup de colegi radeau pe seama mea mult mai insistent unu dintre ei, am luat cosu de gunoi i l-am pus in cap si am inceput sa il lovesc, sincer mi-a parut rau mult timp pentru ce am facut ca nu voiam sa ma cobor la nivelul lor dar ca sa imi salvez situatia a fost nevoie sa fac ceva mai extrem!
Dominicc întreabă: