Heey! Deci, daca ea e tare in gura tu fi desteapta. La ora intreab-o tot felul de lucruri legate de ora, lectii chestii... si ea daca te va injura si va continua cum zici tu... te duci la directoare si ii spui. Sau dirigintelui. Normal ca nu vor face mai nimic. Si parintii la fel. Fi inteligenta, invata tu pentru tine si las-o pe ea sa se certe cu peretii ca proasta. Eu imi iubesc profa de engleza (singura din scoala) ca restul sunt cum zici tu. Succes! Si, ea se crede o proasta aia se crede.
Nu prea multe. Daca le spui parintilor, iar ei vorbesc cu ea sau cu directorul, cred sa situatia ta se va inrautati. Te va arde la note, dar cinstit (in sensul ca este posibil sa te scoata la tabla sau sa te asculte ora de ora din ce e mai greu). Cel mai bine, dupa parerea mea, care am trecut prin 12 ani de scoala, este sa incerci sa te obisnuiesti cu situatia, sa fii cuminte, sa incerci sa inveti la aceasta materie poate putin mai mult decat la celelalte. Incearca sa nu te faci remarcata. Poate o sa uite de tine. Toti am avut cate un profesor asa... Lasa ca o sa treaca repede anul.
Wowowo! Deci tu nu le.ai spus parintilor?! Scuza.ma, dar cu cine stai in casa?! Unde stai?! Nu stai cu parintii tai? Nu inteleg de ce nu le.ai spus!
Nu stiu ce sa zic, nu stiu cat de mult o sa te ajute deoarece profa se va apară si e posibil ca directorul sa creadă ca tu minti si părinții tai sa se supere pe tine, mai e doar un an, rezista.
Fii pregatita cu un telefon sau asa ceva si inregistreaza scroafa aceea daca te mai injura, apoi prezinta situatia parintilor si spune-le sa se adreseze directorului scolii si apoi Inspectoratului cu cate o reclamatie vizavi de comportamentul "profesoarei".
Daca insa parintii nu sunt de partea ta, n-am ce-ti face, trebuie sa taci si sa rabzi! Pe ei trebuie sa ii convingi sa te ajute.
Scuze dacal crezi prost. atunci uite ce faci filmeaza unele momente arata-le filmuletu parintilor directorului