Facebook m'a bien enculé avec ça Timeline de sa mère la! Un conseil si vous le voulez pas : Cliquez pas dessus, il suffit d'un clic!
Cam asa suna sfatul varului meu cu alte cuvinte Nu da click ca ai pus-o
:-J ` Nu prea cred sa stii ca a mai fost asa au mai zic ca din 1 ianuarie-2012 si asa dar nu se schimba nimic asa ca poti sta linistita. Ptc facebook'ul timeline trebuie sa ti'l activezi tu. :-) si nu se mai poate dezactiva! Bafta! Fundda?
Mai astept cateva raspunsuri, nu de alta, dar sa fiu sigura X_x Am auzit ca e super-enervant timeline-ul, si mai mult de asta ma ingrijorez, + ca multi spuneau ca e greu sa umblii pe el, si sa te adaptezi.
A, si Clauddddyia : Mi s-a activat, scuze dar n-am cum sa-ti dau funda.
Bai fata cum sa se activeze nu sa activat la nimeni asa din senin tu aberezi ? Se activeaza ca ai umblat la setarile contului fato ! Omg! ) auzi ca sa activat singur !
Aaaa... P.S nu e greu sa te adaptezi timelinului ) ptc dupa ce stai cateva zile cu el te descurcii. Ce ai auzit tu sunt vorbe'n vant :p!
N-am zis-o cu rautate, sau mai ales n-am zis asta ca sa supar pe cineva. Daca tu te-ai simtit ofensata de vreun cuvant din propozitia: "A, si Clauddddyia : Mi s-a activat, scuze dar n-am cum sa-ti dau funda." imi pare sincer rau. Eu nu am umblat, si nu am activat nimic. Sa-ti spun cum a fost: Intru pe Facebook si ma uitam la niste poze, in fine, intru pe profil la mine si imi apare profilul ala de timeline ( altcumva nu stiu cum sa-i zic). Eu am vazut in diferite "stari" sau "statusuri" de pe facebook cum ca s-ar impune la toata lumea de pe 6 februarie incolo. Scuze daca te-am suparat in vreun fel:*
PS: Mie mi s-a activat mai devreme de 6 feb. Si da "MI S-A ACTIVAT" nu i-am facut absolut nimic.
Draga mea :* nu e vorba de asta ori ai umblat la ceva ptc crede-ma ca la nimeni nu ii se activeaza din senin mai sunt o gramada de oameni care nu au timeline :* si nu-i nimic daca nu-mi dai funda :* >D