| doodlebugg a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca puteti.
Vreau si eu sa stiu daca pe Facebook va fi obligator timeline (cronologia aia stupida). Si de la ce data se va impune chestia asta? Am inteles ca de maine, dar nu stiu sigurhappy Multumesc mult.

10 răspunsuri:
| Adinuush a răspuns:

:-J ` Nu prea cred sa stii ca a mai fost asa au mai zic ca din 1 ianuarie-2012 si asa dar nu se schimba nimic asa ca poti sta linistita. Ptc facebook'ul timeline trebuie sa ti'l activezi tu. :-) si nu se mai poate dezactiva! Bafta! Fundda? happy

| doodlebugg explică (pentru Adinuush):

Mai astept cateva raspunsuri, nu de alta, dar sa fiu sigura X_x Am auzit ca e super-enervant timeline-ul, si mai mult de asta ma ingrijorez, + ca multi spuneau ca e greu sa umblii pe el, si sa te adaptezi.

| LionelAndres a răspuns:

Facebook m'a bien enculé avec ça Timeline de sa mère la! Un conseil si vous le voulez pas : Cliquez pas dessus, il suffit d'un clic!
Cam asa suna sfatul varului meu cu alte cuvinte Nu da click ca ai pus-o

| doodlebugg explică (pentru LionelAndres):

rolling on the floorahahahahha

A, si Clauddddyia : Mi s-a activat, scuze dar n-am cum sa-ti dau funda.

| Adinuush a răspuns (pentru doodlebugg):

Bai fata cum sa se activeze nu sa activat la nimeni asa din senin tu aberezi rolling on the floor? Se activeaza ca ai umblat la setarile contului fato laughing! Omg! laughing) auzi ca sa activat singur laughing!

Aaaa... P.S nu e greu sa te adaptezi timelinului laughing) ptc dupa ce stai cateva zile cu el te descurcii. laughing Ce ai auzit tu sunt vorbe'n vant laughing :p!

N-am zis-o cu rautate, sau mai ales n-am zis asta ca sa supar pe cinevahappy. Daca tu te-ai simtit ofensata de vreun cuvant din propozitia: "A, si Clauddddyia : Mi s-a activat, scuze dar n-am cum sa-ti dau funda." imi pare sincer rau. Eu nu am umblat, si nu am activat nimic. Sa-ti spun cum a fost: Intru pe Facebook si ma uitam la niste poze, in fine, intru pe profil la mine si imi apare profilul ala de timeline ( altcumva nu stiu cum sa-i zic). Eu am vazut in diferite "stari" sau "statusuri" de pe facebook cum ca s-ar impune la toata lumea de pe 6 februarie incolo. Scuze daca te-am suparat in vreun fel:*

| doodlebugg explică (pentru doodlebugg):

PS: Mie mi s-a activat mai devreme de 6 feb. Si da "MI S-A ACTIVAT" nu i-am facut absolut nimic.

Draga mea :* nu e vorba de asta ori ai umblat la ceva ptc crede-ma ca la nimeni nu ii se activeaza din senin straight face mai sunt o gramada de oameni care nu au timeline straight face:* si nu-i nimic daca nu-mi dai funda :* >big grinD