Te cred dar, oricat de greu iti este acum si in aceasta situatie, nu trebuie sa ''iti dai viata'', cum asa? Daca iubirea vostra este puternica va rezista in timp si spatiu; vorbeste cu ea toate acestea, si va sprijiniti unul pe celalalt! Uite, terminati liceul si cautati in asa fel sa fiti la aceeasi facultate. Iti este teama ca o pierzi? Poate si ei ii este teama ca te va pierde, este un sentiment firesc la care te gandesti indiferent defaptul ca esti sigur de sentimentele impartasite, dar, aici trebuie sa exista Increderea totala pentru a avea cat de cat liniste in suflet. Nu mai fi trist, vorbeste cu ea, faceti planuri... va fi bine ai sa vezi.
Nu trebuie sa gandesti asa de pesimist. O relatie de 1 an si niste sentimente care cu siguranta exista de ambele parti, nu pot fi "ucise" de schimbarea domiciliului de catre unul din parteneri. Cate cupluri sau familii nu sunt in prezent care s-au format si dezvoltat si chiar au rezistat de la distanta. Stiu ca se spune ca ochii care nu se vad se uita, dar daca exista o relatie puternica intre voi, nimic si nimeni nu o poate distruge.Partea proasta este ca nu veti mai fi impreuna zi de zi si va veti vedea la perioade mai indelungate de timp, motiv pentru care pasiunena si dorinta revederii va face relatia voastra si mai stabila.Trebuie sa aveti incredere unul in celalalt si sa nu fiti gelosi niciunul dintre voi...si aici ma refer sa nu va ganditi ca unul dintre voi si-ar putea face o alta relatie.Eu va doresc numai bine si sa ganditi optimist.
Un raspuns mai bun nici ca se putea, si acesta este de la ASIGURATORUL, tine cont de el si va fi bine! Nu te mai necaji, exista telefon, exista destul de multe solutii pentru a mentine iubirea voastra la fel de frumoasa! Ai grija de tine! >