Mai bine nu ma critica, stiu ca suna naspa dar... te rog eu mai bine da-mi un sfat
Http://www.fiibarbat.ro/ Citeste acest site de seductie vei invata cum sa te comporti ca sa devina femeile inebunite dupa tine le-am probat eu si am devenit un barbat adevarat.
Eu cred ca daca esti putin mai mult gentlemen si te aranjezi mereu te dai cu parfum si arati bine poate sa apara o atractie catre tine. Crede-ma chiar daca ne place de un baiat el nu va afla in ruptul capului pana cand nu ne facem noi mai curajoase... Deci poti sa-i dai flori daca zici ca are prieten nu prea ai sanse foarte mari insa incercarea vina n-are poti sa te duci direct si sa-i spui ca o placi ori macar fai o aluzie ceva glumeste despre o posibila relatie cu ea sau ceca de genu. Chiar daca te place ea va fi prea timida sa-ti spuna +ca are prieten. In orice caz poti sa-i spui intr-un mesaj sau sa fii mai romantic ii lasi un biletel pe masa ca o inviti la un suc si acolo poti sa-i spui cumva subtil ca o placi (pe biletel poti pune doua chenare mici ai deasupra unuia scrii DA iar la al 2 scrii NU si ii spui sa puna bifa in unul din ele si sati l puna la tine pe masa
Sper ca te-am ajutat sorry pentru greseli
Te pup si succes iti tin pumni
P.S cine e in poza de profil?
Daca esti tu eu cred ca ai sanse mari daca as fi mai mica te-as place asa am 18 ani