| Roliii a întrebat:

Va salut! Am cunoscut-o fata (colega noua) in clasa de care imi place,de comportat frumos ma comport in limitele disponibile,nu ca un catel dupa ea,dar nu ajunge,de dat i-am dat o ciocolatica (lucruri mici de inceput) si am incercat sa-i mai dau o banana pe care a refuzat-o,ea are prieten,iar de aici nu stiu cum sa continui,va rog, ma ajutati?

5 răspunsuri:
| Grigor_Vasy_1995 a răspuns:

Http://www.fiibarbat.ro/ Citeste acest site de seductie vei invata cum sa te comporti ca sa devina femeile inebunite dupa tine le-am probat eu si am devenit un barbat adevarat.

| whatevernvm a răspuns:

"am incercat sa-i mai dau o banana" nicee

| Roliii explică (pentru whatevernvm):

Mai bine nu ma critica, stiu ca suna naspa dar... te rog eu mai bine da-mi un sfat

| Staind a răspuns:

Ti-a refuzat banana pentru ca are prieten...
Tragic man.

| Zoyka a răspuns:

Eu cred ca daca esti putin mai mult gentlemen si te aranjezi mereu te dai cu parfum si arati bine poate sa apara o atractie catre tine. Crede-ma chiar daca ne place de un baiat el nu va afla in ruptul capului pana cand nu ne facem noi mai curajoase... Deci poti sa-i dai flori daca zici ca are prieten nu prea ai sanse foarte mari insa incercarea vina n-are poti sa te duci direct si sa-i spui ca o placi ori macar fai o aluzie ceva glumeste despre o posibila relatie cu ea sau ceca de genu. Chiar daca te place ea va fi prea timida sa-ti spuna +ca are prieten. In orice caz poti sa-i spui intr-un mesaj sau sa fii mai romantic ii lasi un biletel pe masa ca o inviti la un suc si acolo poti sa-i spui cumva subtil ca o placi (pe biletel poti pune doua chenare mici ai deasupra unuia scrii DA iar la al 2 scrii NU si ii spui sa puna bifa in unul din ele si sati l puna la tine pe masa
Sper ca te-am ajutat sorry pentru greseli
Te pup si succes iti tin pumni
P.S cine e in poza de profil?
Daca esti tu eu cred ca ai sanse mari daca as fi mai mica te-as place asa am 18 ani