O să îți povestesc ceva vechi. În vremuri de demult, cum devenea cineva șaman în tribul lui. Adică un amestec de consilier, medic, preot, păstrător al tradițiilor tribului. Copil și tânăr fiind, era un izolat ca tine. Asta îi ascuțea tensiunile psihice interne și îl făcea să îi meargă mintea, să devină creator. Omul creator este rareori integrat social. Așa că, să nu îți dorești să devii ca ceilalți. Să decizi că acesta este destinul tău.
Așa am plecat și eu de acasă într-un oraș unde nu cunoșteam pe nimeni la 23 de ani. Am avut nevoie de 4 ani ca să mă adaptez social și să îmi creez o familie. De atunci au trecut 53 de ani.
De ce ar trebui sa urmez acest traseu in viata? Vreau sa urmez traseul meu. Eu doar am cerut sfaturi legate de blocajul meu psihologic, nici intr-un caz de sfaturi in viata.
Nu e vorba de locul unde invat ci de ceea ce invat. De ce subliniezi locatia asa mult? Vrei sa imi scoti in evidenta faptul ca tu stai la ceva oras sau? Nu așa se face! Eu am venit aici sa cer niste sfaturi.
Dacă nu te ajută părinții ca să pleci în satul ăla vei trăi și muri.
Daca aveai o minte atat de sclipitoare pe cat crezi tu, nu exista nici un blocaj pshihologic, acela apare in realitate numai la oamenii limitati mental, cu probleme psihice, oameni care nu se pot adapta societatii, oameni care nu au incredere in ei...