Mmm... Depinde ia curs sange? Daca da nu mai este virgina din pacate. Te rog frumos sa imi dai si mie o fundita mica mica si pitica si un votulet cat un piticel. MS ANTICIPAT
O ajut dar sincer nu am cum. eu de unde sa stiu ce a facut si cum e acolo?. sa te masturbezi nu e ceva rau dar sa nu te poti opri daeu zic sa ii zica lu maica-sa pentru ca acum daca a facut ceva nu poate da inapoi. si in plus parerea mea e ca a afacut asta pentru ca nu a fost prea informata in acest pct de vedere
CLAR nu mai e virgina,,, pai ca sa nu mai fi virgina trebuie sa ai un fel de "pielita" protectoare in asa zisa gaura... iar ea daca a facut asa ceva no mai are si e logik ca nu se mai poate oprii ( e mai sunt virgina si am 12 ani ) dar am citit raspunsuri pe TPU la intrebari gen " dc fac oamenii sex ".
Nu mai este virgina iti spun sigu daca vrei poti sa mai cauti pe TPU sa vezi ca mai sunt intrebari de genu
Mda... a facut o prostie MARE. Cum naiba sa nu te poti opri? Ii trebuie tovaras la varsta asta:o? Frate inteleg ca se mai masturbeaza omu dar nici pana la exasperare. Daca a curs sange nu mai e virgina si iese ca s-a dezvirginat cu degetul.
anonim_4396 întreabă: