Uauu ce diudat, si eu am 14 ani si de 2 saptamani mi-am luat un tel nou
Sa vedem: eu am facut cam asa: de cand a inceput vara am tot strans bani:de la parinti, de la bunica, matusa... Absolut toti banii,+ am fost in mai multe tabere(mereu mi-am pastrat 30-50 de ron). Si iata cum a iesit un telefon super
Bun, in cazul lui sa isi stranga bani, sa promita parintilor note mari si restul ca sa ii mai dea banii necesari si s-a rezolvat(zic eu).
Sau sa astepte pana la craciun, si isi ia atunci...
Stiu si eu... nu prea are sanse de joburi
1200 de lei? cam mult... eu am strans doar 800 vara asta...
Dar de craciun, in loc de cadouri poate cere parintilor banii si ii pune la telefon si mosul ia adus un telefon
Sincer nu-s alte solutii, ar fi eventual sa mergi tu,sa-ti iei un job, si sai dai lui banii dar incepe scoala si nu ai avea timp...
Sau am auzit odata de la un cunoscut,cum a facut el rost de bani-pentru laptop- deci el mi-a zis ca a vandut : telefoanele vechi,calculatorul vechi, si ceva masina de cusut ) parintii i-au dat voie sa le vanda si a facut rost de bani Nus cat de buna e idee, dar la el a mers
Sau stiu ca la unele concursuri, primele locuri sunt premiate cu o anumita suma de bani, o prietena(18 ani) a luat la olimpiada parca 450 de ron, a avut mentiune unu la nationala dar se iau bani sigur si la locuri pe judet sau stiu eu...
Nu prea am idei... dar revin daca imi va veni una