| Mnup a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa vorbiti cu o persoana, sa incepeti sa o simpatizati, iar dupa, acea persoana sa faca greseli gramaticale si sa aveti instant turn-off?

9 răspunsuri:
| MademoiselleCosmina a răspuns:

De cate ori inca. laughing

| Ionut_Pavel_1993 a răspuns:

Da. hai ca greselile gramatice si eu le fac des ai putea zice ca sunt maiestru, dar scrisul ala AJEA K P MESZ, K FAKI, ST K T SN AKM, e maxim, ma iea ashea cu ametala

| Catrice a răspuns:

Cum vine asta?!
Adică atunci când vorbești cu ea nu face greșeli gramaticale, dar când o simpatizezi face?!

| Mnup explică (pentru Catrice):

Cand nu cunosti persoana respectiva asa bine vorbiti fata in fata, si de exemplu, dupa ceva timp iti da mesaj cu,, buna tiar place sa iesim maine?''

| sopranaCadaverica a răspuns:

Daaaa. Si aceste semnale au o mare importanta privind viitorul comunicarii si compatibilitatii noastre. sad Aproape intotdeauna nefast.

| Catrice a răspuns (pentru Mnup):

Faza cu "mi/ti-ar place" în loc de "plăcea" mie 7na îmi amintește de filmul cu păcăla rolling on the floor
Știu persoane care fac unele greșeli intenționat, poate ca forma de alint sau mai știu eu de ce laughing

| Goete a răspuns:

Si daca se exprima bine in romana dar nu scrie corect? Ca de fapt nu e o persoana romanca...

| Plato a răspuns:

Da... e dezamagitor.

| Adry05 a răspuns:

Daa laughing dar acum depinde si cat de grave. daca is din alea de clasa a 3-a gen s-a si sa, sau si s-au, clar mi se ia, dar daca doar is situatii cand nu pune suficienti i sau din astea minore, nu-i asa mare chestie.