Daca m-ar intreba pe mine i-as propune sa facem sex e in calduri mandra si nu e normal, dar e tanara nu? Dami numarul ei de contact
Nu, nici daca era diriginte, ar trebui sa fie o limta in relatia profesor-elev. E adevarat ca mai sunt exceptii, poate gasesti intr-un profesor o persoana cu care sa vorbesti deschis, dar ar trebui sa fie in primul rand alegerea ta.
Nu, nu e normal. Insa unele profesoare (daca era diriga mai ziceam) se baga in viata unor elevi fara sa le pese ca trec o limita.
Nu sunt nici normali nici anormali doar bagaciosi sau vor sa afle ceva despre tine.
Nu fiindca e viata ta intima nu trebuie sa spui tuturor ce faci tu. Si dc ar interesao?
Poate ptc e bagacioasa cred...
Mie nu mi se pare normal. Adica, indiferent de cine esti, ai dreptul al intimitate si la a pastra pentru tine informatiile prezinte. Nimeni nu are dreptul sa te forteze sa spui ceva daca tu nu doresti, mai ales daca sunt lucruri personale. Iar daca se intampla sa te intrebe cineva de genul, nu esti obligat sa ii raspunzi. Acea informatie nu ajuta pe nimeni. Poti intelege daca cineva te intreaba ceva pentru ca ii pasa si deoarece sunteti apropati, dar de multe ori se intampla sa fie curiozitate pe care nu esti nevoit sa i-o satisfaci nimanui.
Cel putin, asta este parerea mea.
Poate vrea doar sa fie prietenoasa si sa se apropie de elevi. Nu cred ca o intereseaza in mod personal ceea ce intreaba, cred ca doreste doar sa va castige increderea.
Sau, in cel mai rau caz este una dintre femeile alea curioase care vor sa stie absolut totul despre toata lumea, indiferent despre cine-i vorba.
In teorie dirigintele e cam ca un parinte si ar trebui sa se ocupe de educatia elevului din toate punctele de vedere. deci mie personal mi se pare normal, poate ar fi bine ca profesorii sa se implice mai ales in era in care traim si parintii nu mai au timp si de descutii de genul
Nu. Pe mine nu m-a mutat cu un baiat in anca doar pentru ca stia ca imi place de el :C viata cruda, da ne-a vazut cand ne uitam unu la altu in ora :]] Si doamna de romana "lasati mai simpatiile astea". Viata crudaa :C Da' totusi nu ne impun sa nu fim impreuna sau ceva. *scuze daca am scris ceva gresit, ma grabesc *
Nu e normal nici daca acea profesoara iti e diriginta.
Si eu am auzit o discutie intre diriga si profa de logica, care vorbeau despre o presupusa fosta iubita de-a mea. Eh, daca ma ascultau si pe mine ar fi stiut ca n-am fost impreuna, dar barfa pe Ciucas despre un adolescent cret si viata sa sentimentala trebuie sa fie un deliciu. Deliciu, am zis!
Niciun profesor profesoara nu are dreptu sa se amestece in viata privata a unui elev
Nici diriginta nu văd de ce s-ar amesteca în viaţa personală.
Eu nu suport nici profesorii ăştia care se iau de noi că nu ştiu ce chestii postăm pe facebook.
Eu nu am nici măcar un profesor la prieteni pe facebook.
Nu mi se pare corect ca un profesor să fie atât de interesat de ceea ce faci tu în afara şcolii şi de viaţa ta personală.
Ce e treaba ei ca f. eu pe x sau y unii sunt prea curiosi incearca sa o eviti
Bai omule, iti dai seama ca ti-ar scade nota la purtare daca ia-i spune asta.
Si te-ar cataloga drept un pervers, ceea ce si esti.