De ce sa fie rusine? E ceva foarte normal. Pur si simplu, iti place cumperi, nu iti place te duci la alt magazin.
Nu stiu ce inseamna sh dar daca te referi la haine de mana a doua nu mi se pare nimic rau in asta sunt tot haine
Nu e o rusine...
adica... daca hainele sunt in stare buna
nu e nicio problema
nujt de ce se prostesc unele ca..."pfaii u tseai loat dela sh..."
8-)
unele haine pot fi kear dela Mall...
Nu,doar daca merg modificate si personalizate...adica cumperi o ereche de blugi si ii tai, le ui chestii.etc etc
Nu mi se pare nicio rusine... eu merg des la SHuri mai ales pentru material [acolo sunt foarte ieftine si sunt materiale diverse, poti sa faci o multime de lucruri cu ele]. Nu cred ca e ceva rusinos. Rusinos e sa-ti cumperi o carpa de la Zara de 4 milioane pe care o arunci dupa 2 luni.
Pe unii va omoara modestia frate
Conteaza ca-i din mall sau sh?
Sa-ti zic ce mi s-a intamplat mie,am cumparat o pereche de balerini din Pull&Bear,si am zis sa intru putin si in Bershka,si ghici erau si acolo, EXACT la fel doar ca eticheta dinauntru balerinilor erau diferite, si pretul diferit.
Nu e rusine absolut deloc.
Eu cu 20 de lei mi-am luat o pereche de Converse.
La sh gasesti haine de firma si la 10 lei. Deci se merita.
Le speli si nu are nimic.
Nu cred...Sincer eu m-am imbracat odata de la SH-SuperHaine/SecondHand si colegelor le-a placut chstia la 10 lei 5 camase e ceva si sunt de firma niste adidasi Nike la 5 lei mai rar am tricouri de acolo decat sa dau 100lei pe un blug si nu stiu altceva cu un milion umplu sifonierul
Mie nu mi se pare o rusine pentru ca acolo se gasesc haine super dragute si la SH le primesti la jumatate de pret. Eu mi-am cumparat niste haine de la SH care mi-au placut si peste o luna am aflat ca sunt de firma si ca sunt si foarte cautate.
Dc sa fie o rusine sunt tot haine si majoritatea sunt import germania sau turcia deci is mai bune si mai de calitate ca ale noastre
Nu, unele haine sunt chiar foarte frumoase si intr-o stare foarte buna, unele chiar de firma. Noi in cantonament ne-am luat o gramada ca aveam nevoie ca nu aveam timp sa le spalam pe cele folosite, si a fost frumos ca si cei mai instarit si-au luat fara sa comenteze.
Noi nu am avut cum, dar e indicat sa le speli inainte sa le porti. Sunt spalate oricum ele, dar ca sa fii sigur
passenger întreabă: