Unele ore.
da uneori mi se pare obositoare scoala sincer mie imi place la sk ne distram destul de bine. si in pauze. da si-n ore
iar atunci cand e o lectie mai interesanta suntem atenti. si nu mi separe plictisitor, dar cand nu-i lectia interesanta. dara o facem noi [elevii] mai povestim, ne mai jucam cate cv . e frumos oricum sa fii elev.chiar daca uneori mai sunt ore plictisioare. cand ne pune profu de tehno sa scriem din carte si noi nu avem nici un chef, iar el adoarme in ora . iar uneori grea. teste. teze si off matematica asta k iar nu intelegem lectia .totusi e frumos si traim fiecare moment din plin.
Nu daca te gindesti sa faci ceva in viata si daca esti la virsta cind nu poti face nimic pentru ca esti mica si asta tie jobul tau
Pentru mine da eu fac naveta cu trenul ma trezesc la 5 diminata si ajung la 4 acasa
Nu se pare scoala chiar e plictisitoare. si da doar uneori. pauzele nu erau plictisitoare. dar orele da. bafta
Uneori da e f plictisitoare de asta eu imi mai iau cate un mic "concediu " in timpul saptamanii...cate 1/2 sau chiar 3 zile...azi si eiri am stat acasa .motivu? plictisita fara chef de viata ...asta e motivu...
Buna, da normal, ma oboseste psihic dar si fizic... unele ore sunt mai usor de suportat dar altele imi face peri albi...
Uneori m-i se pare ca este foarte plictisitoare dar cand ma gandesc, ca tot odata este si necesara in viata, parca am mai mult chef sa invat .
Este Iadul pe pamant.Mereu cand am o stare sufleteasca mai buna, si cand ma gandesc ca trebuie sa merg la scoala, mi-se disruge tot, buna dispozitie, fericirea, si ma gandesc la ce e mai rau.Devin pesimista.Niciodata nu o sa ma simt bine la scoala, niciodata nu o sa imi placa. Obositor inervant si m-am saturat deja!
UNEORI est, doarece in romania este "normal" ca un copil sa aiba program zilnic de 7-8 ore. cea ce este absurd in comparatie cu invatamantul strain...cu toate ca se spune:"elevii romani nu se mai ocupa de carte, face facultate orice p***t etc" Romania a dat numerosi oameni de seama si din propria experienta pot sa spun ca un elev roman invata mult mai mult decat unul francez!
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Depinde cate ore ai in ziua respectiva... mie mi se pare ca, avand 6 ore pe zi sunt destul de obosita seara cand vin de la scoala, dar daca la scoala se intampla ceva care imi place, parca oboseala imi trece!
Si eu sunt de acord cu tine 100%, si eu sunt la fel
Pacat de varsta ca ne-o distruge. Mie una imi distruge fiecare zi in care ma duc pentru ca ma trezesc de dimineata, sunt foooarte obosita, vin acasa pe la 2 si ma culc si ma trezesc pe la 7 seara si s-a terminat cu toata ziua mea,nu mai am ce sa fac singurele zile in care ma simt FERICITA, FARA NICI-O GRIJA, SUNT OPTIMISTA, SUNT PLINA DE VIATA sunt acelea cand suntem in vacanta, atat.
Nu mi se par grele orele dar ritmul asta de viata nasol 5 zile pe saptamana trezire de dimineata, mi se pare hidos in care oricum nu mai ai ce sa faci in ziua respectiva pentru ca ramai fara puteri, fara niciun chef de viata M-am saturaaaat! :O:O:O x-( abia astept ultima zi din clasa a 12a, cred ca o sa ma pun in genunchi, o sa tip cat pot eu de tare si voi pupa pamantul de fericire:X ma voi simti ca m-am renascut pentru a 2a oara:X:X:X
LostInDreams întreabă:
Twister09 întreabă: