Este remarcabil faptul ca esti in stare sa-ti pastrezi oarecum optimismul dupa toate astea. Felicitari pentru tot ce faci!
In ceea ce o priveste... da, o sa pleci la facultate iar dupa aceea o sa ai job-ul tau si nu o sa mai locuiesti cu ea. Probabil ca o s-o vezi si mai rar asa ca trebuie doar sa rezisti acum.
Da, este greu dar o sa treaca. Timpul trece mai repede decat te astepti. Un sfat ar fi sa consideri asta o pregatire pentru perioada in care o sa stai la facultate. Spre deosebire de altii tu stii deja sa ai grija de tine.
In alta ordine de idei incearca sa-ti intelegi mama. Probabil ca a fost greu si pentru ea sa stea despartita de tine atata timp si probabil ca aceasta despartire a avut un anumit rol in decizia ei de a se apuca de baut.
Nu stiu dacă o sa te ajute, dar iti sugerez sa iti termini scoala si dupa aceia sa iti faci un iubit (care sa te iubească cu adevarat si tu la fel).
Să nu te complici să te descarci emotional in fața prietenilor sau a rudelor din familie, crede-ma o sa-ti pară rău.
Si eu am o poveste asemănătoare cu e ta, si stiu prin ce treci si ce simnti in anumite momente.
Sper ca te-am ajutat.