Dacă stai treaz noaptea e normal sa te simți obosit și sa dormi mult. Somnul de noapte e cel mai odihnitor, mai ales ala dintre 23 și 00. Deci asigura-te ca te pui in pat pe la 22-23 și o sa fii odihnit după 7-8 ore.
Eu de obicei ma scol la 17:00, m-am pus aseara la 9:30 in pat si am dormit pana la 17:00, adica 20 ore?
Am pus alarma, nici macar nu am auzit-o. Nu stiu ce sa fac...
Nu cred ca atat dorm eu, avand in in vedere ca aceasta chestie a inceput cu o saptamana a inceput cu o saptamana inainte de vacanta..Nu stiu daca am patit ceva.
Nu stiu daca e ceva in regula sa dormi atat de mult, dar am avut un coleg de camera cu aceleasi simptome. Dormea noaptea, se trezea dimineata sa mearga la scoala, se intorcea si iar dormea, se trezea seara putin, manca ceva, apoi iar in pat. Practic nu avea viata sociala si nu facea decat sa doarma atunci cand era acasa. Nu e exclus sa fie ceva ce tine de organism, cum ar fi o modificare in structura functionala a creierului, dar asta numai niste analize de specialitate pot confirma diagnosticul. Mai cerceteaza sursele de pe net, poate gasesti persoane cu aceeasi situatie si care pot oferi un raspuns din experienta proprie.