M-am plictisit de cate alarme false au fost, care au fost menite sa sperie omul de rand si sa creasca economia si sa se imbogateasca doar cativa.
Normal!
la fel se zicea ca vine nu stiu ce gaura neagra si ne omoara deci teoretic noi suntem morti acu
Mda...daca erai atent/a la stiri, si ieri a fost sfarsitul lumii. Doar ca majoritatea nu l-au prins...
eu auzisem ca ieri trebuia sa fie sfarsitul lumii De unde le scoateti, frate?!
Pai ieri la noi e azi la alti si tot asa daca nu e in septembrie e in octombrie si tot asa
Nu vine nimic, lumea este plina de exroci care mint cu desavarsire fara sa dovedeasca aceste afirmatii.
Mass media este vinovata pentru ca mediatizeaza orice presupunere, o exploateaza pentru audienta, cititori, apoi pentru ca mediatizeaza orice nebun si niste afirmatii fara sa le si dovedeasca insa, fapt care tulbura omenirea, destabilizeaza situatii financiare, decizii ce pot creea haos intre oameni inutil.
Sfarsitul lumii nu exista, o spune si Biblia, exista doar sfarsitul omului pacatos, acest sfarsit insa scrie clar ca nu este la indemana omului prin care sa fie instiintat.
Orice astfel de prezicator care spune o data aproximativa privind un eventual sfarsit al lumii, din punctul meu de vedere este un sarlatan notoriu care ar merita fara echivoc scuipat.
Klepto, printre oamenii de rand, mai sunt si oameni care nu se sperie.
Minus66, si daca ar veni, ce? Sfarsitul oricum va veni odata, si nu asta ma sperie, ci gandul c-o sa vina (nu sfarsitul in sine). Pe tine te sperie?
Nu-ti fa griji, daca vin extraterestrii in Romania, nu patim nimic, cum in Romania se fura totul... daca vin aici raman fara nave
da,asa e... m`am cam saturat de "pronosticuri" de genu` asta