anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi aveti cel/cea mai bun/a prietena?
"best friend"
Eu nusad
Oare de ce?
:*

Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

Nu,pentru ca nu cred in asa ceva.Prefer ca eu sa fiu prietena cu ceilalti, ei sa aiba incredere in mine si sa ii ajut...dar ceilalti mie nu pentru ca nu am incredere in oameni.Ma pot descurca si fara sa-i spun unei prietene ce fac, pe unde sunt, etc.

6 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Eu am mai multe prietene foarte apropiate dar nu o consider pe niciuna best friend nicidecum forever.

| wolder a răspuns:

Poate nu stii reteta secreta nici eu nu o stiulaughing
eu sunt diferita d-aia nu am
tu nu stiu de cethinking

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
Nu trebuie sa te simti rau din cauza asta.O sa dai de oameni care te vor aprecia la adevarata ta valoare mai devreme sau mai tarziu, e doar o chestiune de timp.Si plus ca lasa ca o gramada de asa zisi "best friend" ii tradeaza pe prietenii lor cand le este lumea mai draga, sunt invidiosi, ii vorbesc pe la spate, etc...Capul sus! Succes! :*

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,da,eu am un best friend, il cheama Marius.Niciodata sa nu spui niciodata, poate ca persoana care asteapta sa iti fie bf este chiar in fata ta si tu nu o poti vedea, nu iti poti da seama de acest lucru.Sa ai un prieten cu care sa te intelegi foarte bine presupune foarte multe lucruri si totodata sacrificii,fiindca de foarte multe ori,in timp ce vorbesti cu el la telefon sau sunteti impreuna, vei fi solicitat\a in alta parte iar daca tu il consideri cel mai bun\cea mai buna prietena, va trebui sa renunti la ceilalti prieteni in favoarea lui\ei, fiindca, nu cred ca poti sa vorbesti la telefon cu mai multe persoane in acelasi timp.Sau,intotdeuna el va avea acces la secretele tale sau la lucrurile pe care cu alte persoane nu ai curajul sa le vorbesti.Sa fiti best friends inseamna sa aveti curaj sa va spuneti totul unul celuilalt sa discutati fiecare subiect in parte, de la moda pana la baieti\fete, sa va sfatuiti si nu sa barfiti pe colegul\colega care nu stiu cum a venit imbracat etc.Tot ce trebuie sa faci este sa cauti acea persoana, care tu crezi ca poate fi compatibila cu tine, sa aveti aceeasi personalitate sau macar personalitati asemanatoare si sa aveti incredere una in cealalta, fiindca intr-o relatie de prietenie foarte puternica, increderea conteaza cel mai mult.Sa poti trai cu sentimentul ca va fi mereu langa tine, ca va fi capabil\a sa iti dovedeasca ca este intr-adevar un \o prieten\a foarte bun\a, iar la prima cearta sa nu dea fuga la ceilalti si sa le spuna tot ce ati vorbit voi. Sper ca te-am ajutat:* Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru wolder):

La fellaughing si nu am incredere in oameni

| AndyLavy a răspuns:

NU-i nicio pierdere, stai linistita, majoritatea oamenilor din ziua de azi mai ales la varsta adolescentei sunt niste mincinosi ipocriti, rare sunt cazurile in care poti gasi cu adevarat un prieten. singurul meu prieten adevarat, este iubitul meu.Nu am avut niciodata, pana acum prieteni adevarati. am crezut in oameni si m-au dezamagit. e bine sa ai prieteni, insa nu iti pune toata incredea in ei, si cu atat mai putin sa ii crezi cei mai buni prieteni.Mai exista cazuri in care exista prieteni din copilarie, insa destul de putine. ai incredere in tine, si in familia ta, care daca te iubeste, cu siguranta nu te va dezamagi. si nu fi suparata, crede-ma, este mai bine sa nu ai prieteni adevarati decat sa ai si sa te dezamageasca.