| XatomisX a întrebat:

Voi aveti multi prieteni? eu am cativa 4 -5 maxim dar ma inteleg foarte bine cu eiwinking

7 răspunsuri:
| Trolli a răspuns:

Nu am multi prieteni, cativa amici.

| 0726108822 a răspuns:

Nu conteaza cati prietei ai conteaza sa te simti bine cu ei, dar trebuie sa socializezi si cu alte persoane din jurul tau. Sper ca ti am fost de ajutorhappy

| d3javw a răspuns:

Pai daca vrei iti faci dara depinde si de locul unde traiesti cartierul situatia financiara caracterul tau dar sa iti spun am avut si eu cativa prieteni si odata si odata tot m-a tradat su-au mereu ma vorbeau pe la spate dar na cand dadeau de prea bine nu le m-ai pasa de ce e in jur si acum mai am doar cativa prieteni la scoala si alti din oras dar dupa ce termin liceul nu o sa-mi mai pese de nimeni si de nimic sunti toti doar gunoaie marog asta e opinia meatongue despre prieteni nu prietene nu ca ar fi m-ai bune

| XatomisX explică (pentru d3javw):

Eu am un sigur pireten de la 5 ani suntem prieteni acum aveam 17 laughing in el chiar am incredere dar atatwinking

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Nu am nici foarte multi, dar nici foarte putini.
O seara buna!

| KristalPop a răspuns:

Am destul de mulţi prieteni. Din toate colţurile ţării cât şi din afara ei. Nu pot spune că mă înţeleg "grozav" cu ei fiindcă aş minţi.

| Labyrinth a răspuns:

Nu prea am prieteni, decât 2-3. Am mulţi amici şi multe cunoştinţe dar nu mă bazez pe ei.