| horsesmylife a întrebat:

Voi ce ati face daca ati fi tachinati zilnic de o persoana?
am un coleg in clasa care de vreo luna ma tachineaza zilnic.comenteaza la orice zic (nu in sensul rau, ci doar ca sa nu taca).de cate ori zic eu ceva, vorbesc cu alti colegi/prieteni si este si el prin preajma incepe sa ma tachineze.am observat ca numai mie imi face asa.la nici o alta fata din clasa nu mai face asa.pe unele nici macar nu le baga in seama,iar cu cele cu care vorbeste,ori e serios, ori foarte rar le tranteste si lor o replica.mie mi-a placut de baiatul asta, inca imi mai place.dar de cand a inceput cu tachinarile a inceput sa ma enerveze.nu cred ca o face cu intentie, dar unele chiar sunt rautacioase.am incercat sa ii raspund cu aceeasi moneda, dar pur si simplu raman cateodata blocata de replicile lui (nu pot sa inteleg de unde le scoate, iar cand le spune se uita la mine si zambeste)...de ce face asta? ce as putea face ca sa inceteze? fundita :X

Răspuns Câştigător
| Eleonore a răspuns:

Eu as merge pe linia directa si l-as intreba franc: daca te invit maine in oras pui tachinarile in cui? happy probabil ca el nu are curaj sa faca pasul.happy astept sa imi scrii daca a functionat, clar nu ai ce pierde.Si tot clar este ca vrea sa iti atraga atentia, desi nu a gasit cea mai buna metodahappy

6 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Pai tu de ce crezi? big grin Te place!

| EvaneSScence a răspuns:

Pai stii cum e vorba aia cu tachinatul. Asa iti spune el ca ii place de tine. E prea timid sa ti-o spuna direct. Poti sa-i zici tu" am inteles ca iti place foarte tare de mine de mai demult, de ce insisti?happy "

| iuli29 a răspuns:

Eu zic ca te place. Daca si tu il placi iti recomand sa vorbesti cu el... poate iese cevawinking

| horsesmylife explică (pentru iuli29):

Nu stiu ce sa zic in legatura cu placutul.nu pot sa spun ca vorbim foarte mult (pe mess nu vorbim, pe facebook fff rar, la telefon pana acum nu am schimbat decat cateva mesaje.e adevarat ca si el face parte din gasca mea si iesim destul de des impreuna...de exemplu, azi am vazut un soarece si m-am speriat.toata ziua m-a batut la cap cu chestia asta, ma speria (venea pe la spate si incepea sa ma gadile etc) straight face.

| horsesmylife explică (pentru iuli29):

Nu stiu ce sa zic in legatura cu placutul asta.cateodata am impresia ca o face intentionat numai ca sa ma enerveze.de exemplu azi am vazut un soarece si m-am speriat...toata ziua m-a batut la cap cu chestia asta, ma tot intreba unde este soarecele, daca l-am prins, venea pe la spatele meu si ma speria, incepea sa ma gadile etc.cateodata este foarte enervant

| iuli29 a răspuns (pentru horsesmylife):

Mie imi este destul de clar ca te place si tocmai d'asta se baga in seama cu tine din orice... El doar incearca sa vorbeasca cu tine pentru ca ii esti draga. Crede-ma sunt baiat si stiu cum ne comportam noi:*