| IaninaBailanno a întrebat:

Voi ce ați prefera dacă ar fi să alegeți? 1. Pentru băieți, v-ar plăcea ca o fată să meargă prin cluburi în fiecare weekend sau să danseze pe prafuri (știți ce vreau să spun) chiar dacă nu abuzează de "localuri și vicii" și face acest lucru doar când e liberă sau preferați o fată care să iasă cu prietenii la un suc, prin mall, parc? Pentru fete, v-ar plăcea un băiat care să știe ce e acela alcool și alte lucruri, dar tot așa, cu limite, fără să abuzeze de "vicii"? Sau preferați un băiat care să iasă afară cu grupulețul la o vorbă?
2. Dacă persoana pe care o cunoașteți are acel "viciu" sau un comportament nedorit și chiar vă place de ea, încercați să o schimbați? Sau o preferați așa cum e? Chiar dacă acel lucru îi face rău.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As alege cea care aratã mai bine( cea din club imi da impresia ca poate fii putin mai libertina).
Asta nu cred cã e o diferenta, cluburile / bautura / shoppingul etc etc orice comportament de piti sunt doar un turn off daca o face prea des.

7 răspunsuri:
| PrintesaGumitaa a răspuns:

Dupa o varsta nu mai ai nevoie de huligani care au vicii si adorm prin cluburi cu vreo sticla de tarie.
Da, as prefera pe cineva mai linistit, cu capul pe umeri. Daca ar avea vreun viciu de orice fel( droguri, fumat, alcol, jocuri de noroc) nu as incerca sa il schimb pentru ca persoanrle astea sunt maniace si considera ca ce fac ei e bine. Nici nu m-as simti atrasa de o asemenea persoana

| Jus7t a răspuns:

Aș prefera o tipa care iese pe unde vrea ea dar dacă e să consume droguri nu prea am nevoie, că poate să devină dependenta și apoi e greu să se lase, aș suferi și eu și ea în cazul ăsta.
Dacă o iubesc o accept așa cum e, iar de vrea să se lase o ajut, nu există om perfect, însă există și limite.

| alexalx1234 a răspuns:

Prefer o fata care sa iasa cu prietenii la suc, prin mall-uri decat una care umbla mereu prin cluburi ca sa si-o traga cu toti distrusii sau mai bine spus, o panarama.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

1. Numai din alea doua pot sa aleg? Adica cea cu sucu nu merge in cluburi sau invers? Sa stii ca nu sunt in opozitie, oricum. Deci... sucul probabil. Asta asa pentru tine, nu stiu cu ce te ajuta, da ma rog.
Si 2... pai daca acel lucru ii face rau, nu incercam sa o ajuta? Doar nu lasam o aschie in picior la cineva mereu, nu?

| IaninaBailanno explică (pentru DoarBogdan):

Corect. Sunt fel și fel de persoane, dar am dat două exemple. E normal dacă acel lucru îi face rău să fie ajutată sau ajutat. Am cunoscut cupluri în care s-a întâmplat ca unul din ei să facă ceva care să le distrugă viața, dar deveneau agresivi când încercau să fie ajutați și alții care ascultau pentru că iubeau. Depinde de persoană.

| RAY a răspuns:

Eu nu as vrea o fata, eu as vrea o sotie, iar o sotie nu o sa danseze pe mese pe prafuri, o sa fie femeie de casa, decat cu o tarfa mai bine singur simplu

| RegeleTauIonut a răspuns:

Mi-ar placea o fata cuminte si sa nu fie ipocrita dar nu exista asta e