| chipicao2 a întrebat:

Voi ce credeti ca se intampla in 2012?rolling on the floor eu cred ca nu se intampla nimictongue ma plictisesc vreau parerilaughing

10 răspunsuri:
| Piinkyy a răspuns:

In2012laughing haha supravietuim cum supravietuim si acum...vine craciunul,revelionl,ne distram, ne intristram, ne stresam. Ca si pana acum eu nu cred ca se intampla nimic pentru ca Dumnezeu e Cel care stie ce se va intampla cu planeta noastra si plus de asta ...sunt doar niste preziceri aiurea cum ca am muri in 2012. e o porcarie.o sa fim cum suntem si acum doar ca sper sa fie un an mai bun si fara criza!

| salvy20 a răspuns:

Pai cam ce s-a intamplat si pe 11-11-11laughing am murit un pic dar mi-am revenitlaughingrolling on the floor

| ingerasmotat a răspuns:

In 2012 nimic asteptam 2013 ca 13 e cu ghinion tongue

| Membra a răspuns:

N-ai mai pune întrebări din plictiseală. Asta SPER să se întâmple în anul 2012. Păreri? Ce păreri... până şi îngamfata de verişoară-mea în vârstă de fix 6 anişori gândeşte sănătos în privinţa,, a ce se va întâmpla cu noi in 2012".

| chipicao2 explică (pentru Membra):

Daca nu iti convine intrebarea de ce ai raspuns?winking cred ca de plictiseala. si nici macar nu sti ce cred eu. deci. big grin

| cthulhu a răspuns:

Furtuni solare care distrug toata tehnologia bazata pe electricitate. O sa fie cool, ca in filmele postapocaliptice.

| Membra a răspuns (pentru chipicao2):

Păcat că nu mi-ai înţeles sarcasmul. Deci?!

April
| April a răspuns:

Ceva se va intampla cu siguranta,dar fara efecte globale:va fi mare cutremur in Romania,fiindca vor avea loc alegeri si multi dintre cei ce sunt azi sus vor ajunge,in urma lui, jos! Nu stiu cati ani ai, daca vei contribui si tu cu un vot, dar ruinele unor foste marimi le vei vedea cu siguranta.Si,profetia mea te asigur ca se va implini! Mai vorbim la sfarsitul lui 2012!(Si eu ma plictisesc in dimineata aceasta cetoasa, stau infasurata intr-o patura fiindca frigul de afara patrunde in suflet in ciuda caloriferelor fierbinti, e duminica si treburile mi-s facute de aseara deci imi permit sa ma joc raspunzandu-ti tie.Sa ne fie de bine!)

| KostaKhe a răspuns:

Ba,m-am saturat de intrebarea asta cu sfarsitul lui peste murat

| CapshuNiikaXd a răspuns:

O sa vina extraterestrii si o sa murim cu totii. O sa fim jefuiti laughing Glum, nu o sa se intample nimic laughing Doar ca o sa fim in crizasigh asta e tot big grin