| Blake005 a întrebat:

Voi ce faceti atunci cand aveti nervi?

18 răspunsuri:
| AnaBejenaru a răspuns:

Astept sa-mi treaca

| ΞJustΞмэΞ a răspuns:

Daca-s nervi dintr-aia super naspa, dau cu pumnii-n perna. In general, ascult muzica pentru a ma linisti. big grin

| IngerCazator a răspuns:

Injur, tip dacai una care ma enerveaza in fata mea o pot lua la bataie... Dar totusi incerc sa ma calmez big grin

| JustAskingBruh a răspuns:

Pai de ex. daca e cu parinti. aAAAA stai stiu un ex. Sa va spun deci eram in baie si nu m-am mai spalat pe dinti de 2 zile si zice mami
"Spalate pe dinti!(nu public nume )
si eu zic:
"da nu imi place periuta ca tot pica firele alea la mine in gura! Du-te i-am alta! am zis eu
Si ea ma fortat sa ma spal cu aia si eu de nervi Am luat periuta am iesit afara si am taiato cu sacurea TOATA! rolling on the floor))))

Răspuns utilizator avertizat
| positivity a răspuns:

Să fiu sinceră, stau foarte prost cu nervii. Însă, nu găsesc asta un defect. Dacă cineva mă enervează atât de tare încât să ţip la el, e grav.
De obicei, doar plâng, stând singură în camera mea, şi scriind într-un caiet.

| Raull7 a răspuns:

Pai, poti sa asculti muzica sau sa nu te mai gandesti la ceea ce iti provoaca nervi happy

| aLex22andra a răspuns:

Uneori încerc sa mă calmez pur si simplu dar in alte situații fac foarte urat, trantesc, rareori injur, sau daca mă enervează cineva mă uit urat, dar manifestări mai agresive rar se intampla de exemplu cand trantesc, in general nu mă exteriorizez foarte mult in astfel de situații, adica ce am scris mai sus se intampla destul de rar!
Pe cat posibil încerc sa mă calmez, cred ca e cea mai buna soluție!laughing

| borntotwerk a răspuns:

Mananc foarte multe dulciuri.

| Blake005 explică (pentru borntotwerk):

Vrei sa spui ca iti "ineci" supararea in dulciuri?

| Dariusuu a răspuns:

Ascult putină muzică și trece.

| UdnasTrebor a răspuns:

Eu urlu cu gura inchisa pana mi se pare ca mi-am revenit.

| mona a răspuns:

ma cert cu cine imi iasa in cale[in special cu membrii familiei], de obicei incerc sa-mi controlez nervii cat de cat, uneori reusesc, alteori nu

| Yumeno a răspuns:

Ascult DubStep(agresiv) si Rap la maxim

| onasis1961 a răspuns:

O tigara cu o cafea si o votca cu suc de rosii este suficient.

| acidickiddo a răspuns:

La capitolul nervi, stiu ca stau foarte prost.Si sunt constienta ca imi dauneaza sanatatii, numai ca sunt situatii si situatii in care ma expun si nu pot sa ies din ele daca nu apelez cumva la nervi big grin.Cand sunt nervoasa, prefer sa nu ma bage nimeni in seama, sa ma lase sa ma calmez, sa ma linistesc, sa meditez intre cei patru pereti ai camerei mele.Cand consider eu ca starea de nervozitate mi-a trecut, atunci ma bag in seama cu ceilalti;-))

| Shavoo a răspuns:

Fumez o tigara si ma uit pe geam

| borntotwerk a răspuns (pentru Blake005):

Daastraight face