Mie nu mi s-au intamplat chestii paranormale dar tatalui meu si bunicilor li s-au intamplat o groaza. Si voi incepe cu vrajitoarea din sat. A murit dar cand traia a facut o groaza de lucruri dubioase. A batut odata niste pari in jurul casei bunicului si in urmatoarea zi bunicu era sa moara. Tot ea a blestemat pe cine ii iubeste barbatul. Doar ea a fost victima blestemului. Tot la mine in sat matusa a gasit chestii ciudate. Au gasit oua de gaina deformate in pamant, au crescut trandafirii in mar si astea inainte de revolutie. Tot asa i s-a intamplat tatalui meu. Mergea la cules de ciuperci prin padure. Si la un moment dat unchiul care era cu el i-a spus sa taca dar tata bolborosea ceva. La un moment el se trezeste ca dintr-un vis. Su in tot acest timp el mergea prin padure. Bunicul a mai patit ceva cand era mic. Mergea cu vacile la pascut si la un moment dat a auzit muzica in niste spini. S-a apropiat si cand a realizat ca era michiduta a fugit cat il tineau picioarele. Si tot nu a scapat de el acum ceva timp tata se ducea sa ii duca la bunicu un tricou sfintit ( intelegi scopu) si pe drum a facut accident. Bn el nu a patit nimic si nici masina nu a patit mare lucru ( intelegi de ce s-a intamplat asta in ntr-un loc in care tata era singur pe drum si mergea cu 30 km pe h). Sper ca ti-au placut. Povestile sunt 100% adevarate.
Deci,aveam în jur de 10 ani şi mă uitam la Fenomene stranii pe Discovery.
Stăteam în pat exact cum stau ăia din filme care se uită la filme de groază: cu pătura pe cap şi cu genunchii apropiaţi.
Mă uitam că le cădeau ălora lucrurile prin casă şi la un moment dat, îmi cade o carte de pe birou.
Să mor acolo.
Am fost la padure cu niste prieteni cu cortul. Era pe inserate si am mers cu inca un prieten in adancul padurii, dupa ultima tura de lemne. L-a ajutat sa isi puna lemnele pe brate iar el a plecat inainte. Cand sa iau si eu lemnele de jos, m-a pisat o broasca pe mana. M-a pisat timp de vreo 3sec, apoi am realizat ce mi se intampla si cum eram aplecat m-am speriat ca nu m-a pisat intre ochi. Am aruncat lemnele jos si am fugit repede la corturi. Noroc ca eram langa un parau cu apa pura, si am avut sapun la noi.