Aceeași părere. eu sunt la master și ne-au întrebat dacă vrem online, mix online cu face to face sau face to face cu măsurile. la facultatea mea s-ar putea foarte ușor ține și cursurile și seminarele online, fără să fie nevoie să mă deplasez până la facultate, să intru cu atâtția oameni în contact și să mă chinui o oră jumătate cu masca pe față (pentru un curs, poate chiar 3 sau 4 ore jumătate dacă am mai multe legate)
înțeleg și chiar sprijin să se facă fizic la facultățile unde e nevoie de practică cum e medicina, fizica, chimia și să se întâlnească pentru laboratoare.
Susţin să se deschidă. Şcoala online mi se pare o încurcătură, mai ales că sunt copii care nu au nici internet, da' barem tablete sau telefoane performante.
Şi ce dacă o să stai cu mască atâtea ore? Te înveţi până la urmă.
Mai bine suporţi o mască decât să te încurci în şcoală online.
Personal, vreau sa se deschidă școlile. Școală, ca și locurile de munca, nu pot sa rămână închise deoarece copii au nevoie de educație. Au închis școlile la câteva cazuri pentru a evita răspândirea virusului dar acum oricum sunt 100 de "cazuri" zilnic. Nu e asa greu sa porți o masca la toate orele, o porți sub nas dacă e sa îți fie mai ușor sa îți respiri sau o dai jos în pauza. Autobuzele sunt mult mai "goale" acum și nu e posibilitatea sa iei covid.
O părere foarte bună. Cu școala online chiar nu înveți mai nimic și să nu uităm că România încă sunt zeci de mii de elevi care nu au apărută necesară pentru a putea susține aceste ore online. Cu masca o să te obișnuiești că n-ai de ales. Nu mi se pare deloc un argument concludent "portul măștii" adus împotriva redeschiderii școlii. Dacă noi ne plângem din atât, medicii care stau 12 ore cu combinezonul pe ei ce-ar trebui să facă?!
Ninjaboyrapidtoy întreabă:
anonim_4396 întreabă: