| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Voi ce parere aveti despre stirile care sunt acum despre puff daddy? Sunt adevarate sau false? Ce parere aveti voi?

12 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Are 4 filme documentare! Bazate pe faptele lui!, reale! și Adevărate!

în concluzia care am ajuns să ced cu Adevărat, despre toată industria lor de "muzică" și despre toate ororile lui, făcute la toate petrecerile lui pline de Vedede, pedofili, drogați, criminali, este de groază!

Este de groază!, Câte sănt posibile pe lumea asta doar dacă ai banii și relați conexiuni cu Dezumanizați bolnavi obsedați sexuali!

Dumnezeul săne ferească de astfel de "oamenii" unde doar sexul și banii sănt totul pentru ei!, Nu mi-ași dori deloc să-l știu în libertate fiindcă este un "om" grav de bolnav! și ar face mult rău multor oamenii! Nevinovați!

în realitate se numește Sean Combs!

| VulpeaDinUmbra explică (pentru 1onur):

Pai da dar ai vazut ce melodii are, nu? De asta mie mi e cam greu sa cred ce spun stirile alea

Ca sunt de parere ca daca esti un om rau nu prea ai cum sa faci asa melodii

| 1onur a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Câți ani ai?

27, de ce?

Mulți înainte Man.

Multumesc, la fel

Adica prin melodiile pe care le facea vroia sa se dea cine nu e?

Ca sa se prefaca in om bun

Man, dacă te uiți la toate 4 documentare ale lui! Bazate pe faptele lui reale! și Adevărate!

O să-ți dai seama! De enorm enorm de multe nu numai de fapte lui!

Și ce poate face un astfel de "om" dacă are banii și conexiunii cu tot felul de "oamenii" obsedați sexuali!, pedofili!, criminal!,, drogați!, nu este doar el în toată industria lor de "muzică" sânt o groază ca el!

El! nu este de "unul singur" în toată ororile lui, sănt o mulțime de "oamenii" implicați în tot ce făcea el! dar ăia lalți erau precauți știau cei așteaptă dacă vor fi prinși erau, dinainte pregătiți să-și salveze reputația și imaginea "curată "în caz de este prins, Sean combs! mulți dintre ei au "dispărut", din peisaj de când este el prins și închis! Este ceva mult mai grav de atâta! fapte mult mai dezumanizate! murdare!,...

Ăștia nau Dumnezeu! "oamenii" ăștia nau Dumnezeu!

Si cam aproape toate vedetele care au prea mare succes or fi precum Combs, nu?

Păi da, mulți rău de tot, au astfel de dorințe bolnave dezumanizate, sexuale! Toată industria lor și mai toate muzicile lor, în ziua de astăzi au fel și feluri de tentă sexuale!, imagini, videoclipuri cât mai dezbrăcați, despre banii opulență, faimă lăcomia după Putere și deai controla pe ceilalți oamenii!

Dar banii și conexiunile lor pe care le au, de cele mai multe ori, îi scapă pe mulți dintre ei! din toate situațiile, cu Bazma curată și imaginea de "oamenii" "normali" în societate!

Întrebări similare