| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Voi ce spuneti e buna painea alba de la brutarie? Ca bunicul meu spune ca daca e alba nu e buna chiar si daca e de la brutarie. Asa e?

7 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

înaintea mâncam pâinea albă! și neagră! Dar când am văzut cât zahăr conține pâinea albă! ( nu toate) unele doar feluri de pâine!

într-o zi am decis să iau eu făină apă și drojdie să-mi facă singur pâinea mea cum vreau eu să fie și este mult mai sănătoasă și mult mai bună și caldă! Mi-e așa place si îmi convine! Fiindcă nu mai dau nici alți banii pe pâine și îmi fac singur pâinea când am nevoie.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Eu pariez pe painea de la brutarie!
Cea din supermarket trebuie evitata, pentru ca e din aluat congelat, de import! Nu vreau sa-mi imaginez ce contine!

Pt cine are timp, spatiu in bucatarie si cateva sute de lei, isi poate lua o masina de paine si sa-si faca paine proaspata, acasa.
Problema pe care o vad eu e tava cu strat antiaderent care contine tot felul de compusi toxici.
Daca ar fi din inox, as cumapra o masina de paine. Poti face si cozonac si alte bunatati la ea.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Stiu ce spune bunicul tau, ca paine neagra sau integrala e mai sanatoasa decat painea alba.
Asa e, insa in ziua de azi painea neagra are colorant, nu tarate!

Nici painea de secara nu e ceea ce trebuie, contine gluten si tot felul de adaosuri.

| VulpeaDinUmbra explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Care paine e buna atunci?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Painea de la brutarie!

| VulpeaDinUmbra explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Chiar si daca e alba?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

De care vrei tu. Incerci si alte feluri de paine, mai dai culoare vietii.