înaintea mâncam pâinea albă! și neagră! Dar când am văzut cât zahăr conține pâinea albă! ( nu toate) unele doar feluri de pâine!
într-o zi am decis să iau eu făină apă și drojdie să-mi facă singur pâinea mea cum vreau eu să fie și este mult mai sănătoasă și mult mai bună și caldă! Mi-e așa place si îmi convine! Fiindcă nu mai dau nici alți banii pe pâine și îmi fac singur pâinea când am nevoie.
Eu pariez pe painea de la brutarie!
Cea din supermarket trebuie evitata, pentru ca e din aluat congelat, de import! Nu vreau sa-mi imaginez ce contine!
Pt cine are timp, spatiu in bucatarie si cateva sute de lei, isi poate lua o masina de paine si sa-si faca paine proaspata, acasa.
Problema pe care o vad eu e tava cu strat antiaderent care contine tot felul de compusi toxici.
Daca ar fi din inox, as cumapra o masina de paine. Poti face si cozonac si alte bunatati la ea.
Stiu ce spune bunicul tau, ca paine neagra sau integrala e mai sanatoasa decat painea alba.
Asa e, insa in ziua de azi painea neagra are colorant, nu tarate!
Nici painea de secara nu e ceea ce trebuie, contine gluten si tot felul de adaosuri.
De care vrei tu. Incerci si alte feluri de paine, mai dai culoare vietii.
IForgotMyNameAgain întreabă: