| myru_6393 a întrebat:

Voi considerati curva o fata care il lasa pe baieti sai puna mana pe fund? dar caruia nu-i place acest lucru? dar nu reactioneaza foarte agresiv pentru ca stie ca nu are nici o sansa sa il potoleask pentru ca ei au mult mai multa forta decat ea? colegele mele asa cred si cand le pune un baiat care le place lor de el mana pe fund nu reactioneaza dar cand o face unu de care nu le place il iau la injuraturi la pumni la palme si daca da si el in ea isi suna parintii si vine cu ei la scoala... vreau raspuns urgent dau fundita. ps: chiar ieri am avut o intamplare de genul in clasa fata dupa ce baiatul ia pus mana pe fund a inceput sal faca nespalat si sal injure de maiksa iar acesta la nervi a inceput sa o bata bine dar a dat si ea si dupa ce sau potolit ea a mers repede la baia si sia sunat tatal. acesta a zis ca va ajunge azi la scoala sa vada ce sa intmplat da cred ca nu o sa iasa prea bine pentru ca tatal fetei e foarte agresiv :-s

Răspuns Câştigător
| MadutzaB a răspuns:

Curva inseamna sa intretii relatii sexuale cu mai multi barbati pentru bani sau din placere(depinde de mentalitate). Este o prostie chestia cu sunatul parintilor.Majoritatea baietilor cred ca ar trebui sa se rezume la "uitat" nu si la "atins".
Sincer daca mi s'ar intampla i'as da o palma respectivului fara sa ii spun nimic si as incheia toata povestea.Iar atata timp cat esti in scoala anunti diriginte sau director nu parintii.

2 răspunsuri:
| Gorillaz a răspuns:

Aiurea, unele fete nu au demnitate, orgoliu, poate intr o zi baietii o sa se foloseasca asa de mult de asta incat o sa le puna mana si pe piept, o sa le si dezzbrace, faza e urmatoarea, daca au mai multa forta ce? Asta inseamna ca trebuie sa o foloseasca? nici cu o floare sa nu dai intr o fata, asta daca sunt sanatosi la cap, iar daca se intampla asta, dai o palma, daca da in tine exista diriginte, nu te lua la tranta cu el ca cel mai probabil nu gandeste normal daca ti a dat una pentru greseala lui, asa ca te risti mult daca mai continui sa ii dai una

| skayper1234 a răspuns:

Vaii,exact aceeasi problema o am si eu cu prietena mea happy
Eu am incercat din rasputeri să o încurajez mental,chiar si fizic.
Acum nu prea stiu ce sa mai fac.ea are idei ciudate,vrea sa se ingrase,sa nu mai arate asa bine, doar ca sa nu mai fie facut curvă, piţi sau alte 'etichete'de genul acesta.
Daca cineva mai are si alte idei.Va astept happy