Depinde ce intelegi prin apocalipsa, apocalipsa inseamna revelatie nu sfarsitul omenirii si a vietii, daca ai citi cu atentie Biblia ai intelege, un exemplu : americanii vor sa ne implanteze microcipuri in frunte sau pe mana dreapta, citeste in Biblie in Apocalipsa lui Ioan Capitolul 13, scrie asa : Si vi se va pune un semn pe frunte sau pe mana dreapta, si nimeni nu va putea cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acela, deci prin urmare daca citesti intelegi bafta
Vom muri pentru ca vom epuiza toate resursele Pamantului.Nu e nimic gen ploaie de foc ^^
Da. Totul are un sfarsit, deci si lumea. Nu cred ca vine in 2012, dar cred ca vine.
Eu cred. Poate v-a veni... De ce nu? Dar nu atunci cand spun cei de la stiri sunt sigura....
Nu vine apocalipsa. Si oricum nu au oamenii cum sa stie cand e sf lumii, doar Dumnezeu stie. S-a mai anuntat prin 2000 parca ca vine o gaura neagra si nu a venit nimic deci nu, nu cred in apocalipsa.
Eu nu cred asa ceva. Ai vazut si cu mosul ala din America, care a spus ca apocalipsa va fi in nu stiu ce zi a 2011. Si s-a intamplat ceva? NU! Noi nu putem sti cand va veni, doar Dumnezeu stie.
Nu stiu si nu cred, numai dumnezeu stie.cred ca sfarsitul lumii va veni numai cand vrea iisus hristos sau cand planetele se vor alinia, si cand o sa fie cele 7 semne, iar un motiv pentru care sfarsitul lumii nu vine e ca numai dumnezeu stie.eu ti-am zis din ce-am stiut.
Bună!
Apocalipsa probabil va veni, dar niciodată nu o să fie prezisă de oameni.
O zi luminată!
Nu cred in apocalipsa, insa toate clipurile unde prezinta ce va fi in 2012 influenteaza pe toti intr-o anumita masura. Eu consider ca, daca va fi sfirsitul lumii, nimeni nu va putea face nimic, iar el poate veni in orice moment, omul este nimic fata de natura
VulpeaDinUmbra întreabă: