Ioi,desigur ca nu cred.Adica de vreo 12 ani incoace trebuie sa vina.Te rog, te sperii degeaba.Trebuia sa vina in 2000 si anul trecut in Mai si Octombrie, pe 06.06.06.Niste scorneli ieftine ca sa sperie lumea.Asta-i adevarul.Nimeni nu stie cand o sa vina Sfarsitul Lumii.Toti babalaii care stau la TV si tot "prezic" Apocalipsa, is niste cretini uriasi.In loc sa stea acasa cu copii si familia, stau la televiziunile care ii primesc si incepe Sfarsitul.E o mare prostie.O veni cand o veni, noi nu avem ce face.Si americanii tot prezic sfarsitul asta mereu.Chiar crezi? Stai linistit/a. Daca vine, nu o sa fie asa cum spun astia.Traieste-ti viata si ignora povestile astea.
Heii! lol. nu e adevarat. "sfarsitul lumii" a inceput de mult. dintotdeauna a existat ura, si setea de razbunare :p. nu vezi cate razboaie au fost sunt si vor fi. cate ura in jurul nostru. cat orgoliu si nepasare. E adevarat ca (virgula) calendarul maiasilor se temrina anul asta da aia nu inseamna ca va fi si sfarsitul lumiI nu avem cum sa stim, doar Dumnezeu poate sti asta. Asa ca n'ai cum sa te ingrijorezi, mie una mi se pare banal. Keep calm & panicheaza'te ca incepe scoala nu ca vine sfarsitul lumii!
Nu cred in cea ce se spune la stiri despre"Sfarsitul lumii" si stii de ce ..pentru ca nu ei vor decide cand ne vine sfarsitul ci Dumnezeu!
Eu nu cred ca oamenii pot stii cand va fi sfarsitul lumii.s-a mai vb de un asa zis,, sfarsit al lumii,, si in 2000, 2011. sper sa fie o alta alarma falsa.
Buna! Si eu mai ma speri,cand mai imi amintesc, dar nu intodeauna ma speri, dar tu trebuie sa te temi! Acum daca e, e daca nu, nu! Sa sti ca doar Dumenezeu stie, noi nu avem de unde sti...Voi de unde stiti ca nu..si uni ca da? Deci nu avem de unde! LA televizor am vazut ca se suspina ca ar fi sfarsitul lumii.Uni zic ca doar sa faca si ei o stire sa tina o saptamana, ca numai au ce da la stiri pe programe...Eu nu stiu, ti-am mai zis doar Dumenezeu stie, dar eu una paraca cred ca nu o sa fie.nu bvreausa te speri mai rau, dar eu am zis parerea mea sincer!
Eh. mi-am zis şi eu părerea despre întrebare. că doar e întrebare deci trebuie să-mi dau cu părerea. no? Mna aia a fost opinia mea. că nu cred. oricum de cîte ori trebuia să vină deja. Da na am mai zis şi zic că nimeni nu are de unde să ştie doar o singură persoană aceea fiind Dumnezeu. Şi na părerea mea este că nu cred că va veni anul ăsta. În fine. cînd o să fie o să fie şi gata
Oameni astia nu opserva ca-si fac rau singuri cu apocalipsa asta, va veni atunci cand toti vor face pacate adica aproape toti oameni (doamne fereste)
Asa este. sfarsitul lumii ar trebui sa fie ca o,, pedeapsa,, pentru pacatele oamenilor.cat timp mai sunt si oameni care incerca sa nu pacatuiasca (oricum o fac, cu totii o facem)viata merge inainte!