| dantiberiu23 a întrebat:

Voi fumati? Daca da, de cand?

Răspuns Câştigător
| blueheart a răspuns:

Am fumat. M-am apucat dintr-o prostie si am tot tinut-o asa destul de mult timp, pana mi-am dat seama ca de fapt e o prostie, ca nu exista dependenta de tigari decat daca vrei tu acest lucru. Am fumat dupa ce am terminat liceul, m-am lasat o perioada si m-am apucat din nou pentru ca eram la facultate si trebuia sa o fac. O alta prostie. Sa copiezi pe altii. Dar am facut-o pentru putin timp. Nu m-as mai apuca din nou. E doar o pierdere de bani inutila.

15 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Da si nu ma laud cu asta, fumez de vreo 15 ani

| MasterOfDisaster a răspuns:

Nu, nu fumez. Desi am primit invitatii si acum la liceu si cand eram prin clasa a 8-a, nu ma intereseaza chestia asta. Mi se pare o tampenie sa faci ceva doar ca fac majoritatea adolescentilor idioti care cred ca este 'cool' si la moda. Este o risipa de bani, si nici nu e tocmai bine pentru corp.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Nu fumez. Sper sa nu ma apuc.
*-*

| Vans a răspuns:

Nu.

| fadnox a răspuns:

Nu

| Ramona000 a răspuns:

Nu fumez (nu vreau sa ma droghez cu porcarii)
zic sa nu te apuci deoarece e greu sa te lasi dupa

| Wehes a răspuns:

Da.
De 4 ani.
Am inceput cu Kent lung.
Da, am fumat si marijuana. ( Nu creeaza dependenta ).

| BlackEyedGirl a răspuns:

Nu fumez si nici nu vreau sa ma apuc. Consider ca, pelanga faptul ca sunt niste bani irositi, iti distrugi si sanatatea.

| Maomau a răspuns:

Numai prostii fumeaza, scuze nu e spusa la modul personal ci in mod generic!
Este o prostie pentru ca e scump si este daunator si nu-ti ofera nicio placere, ia inceaca sa ai orgasm cu prietena si vezi cat de fain e aia si unde mai pui ca este si sanatos si gratis!

| IngerCazator a răspuns:

Eu am fumat in clasa a5-a o luna dupa aia m-am lasat! Acum sunt a 8-a si iar am inceput sa fumez. Dar nu fumez des. O tigare la o zi doua! Nu sunt dependenta de tigari. Fumez mai mult cand am nervi, ma calmeaza!

| aLex22andra a răspuns:

Eu nu fumez.

| SookiexD a răspuns:

Pai pe vremea mea in 1846 cand rusii au adus al 26-lea pachet de tigari Cheretina, am inceput sa fumam pentru a nu ne degera degetele cand trageam cu tunul cu nuci de cocos in vecinul care juca table la cotetul de langa al nostru! si de atunci tot fumam tigari pentru a nu pierde razboiul cu apocalipsa! Am trecut peste ea, o sa trecem si peste fumat! muhahaha rolling on the floor
ce intrebare laughing de ce te-ar interesa daca altii fumeaza? big grin

| dantiberiu23 explică (pentru SookiexD):

Nu am de ce sa-ti dau tie explicatii. Data care vine cand te deranjeaza sau nu intelegi sensul unei intrebari poti pur si simplu sa o eviti.

| Oniisu a răspuns:

Da fumez. De acum 3 ani m.am apucat dintr.o prostie.

| daNN2000 a răspuns:

Nu.

Întrebări similare