Am fumat. M-am apucat dintr-o prostie si am tot tinut-o asa destul de mult timp, pana mi-am dat seama ca de fapt e o prostie, ca nu exista dependenta de tigari decat daca vrei tu acest lucru. Am fumat dupa ce am terminat liceul, m-am lasat o perioada si m-am apucat din nou pentru ca eram la facultate si trebuia sa o fac. O alta prostie. Sa copiezi pe altii. Dar am facut-o pentru putin timp. Nu m-as mai apuca din nou. E doar o pierdere de bani inutila.
Numai prostii fumeaza, scuze nu e spusa la modul personal ci in mod generic!
Este o prostie pentru ca e scump si este daunator si nu-ti ofera nicio placere, ia inceaca sa ai orgasm cu prietena si vezi cat de fain e aia si unde mai pui ca este si sanatos si gratis!
Nu fumez si nici nu vreau sa ma apuc. Consider ca, pelanga faptul ca sunt niste bani irositi, iti distrugi si sanatatea.
Eu am fumat in clasa a5-a o luna dupa aia m-am lasat! Acum sunt a 8-a si iar am inceput sa fumez. Dar nu fumez des. O tigare la o zi doua! Nu sunt dependenta de tigari. Fumez mai mult cand am nervi, ma calmeaza!
Nu, nu fumez. Desi am primit invitatii si acum la liceu si cand eram prin clasa a 8-a, nu ma intereseaza chestia asta. Mi se pare o tampenie sa faci ceva doar ca fac majoritatea adolescentilor idioti care cred ca este 'cool' si la moda. Este o risipa de bani, si nici nu e tocmai bine pentru corp.
Nu fumez (nu vreau sa ma droghez cu porcarii)
zic sa nu te apuci deoarece e greu sa te lasi dupa
Da.
De 4 ani.
Am inceput cu Kent lung.
Da, am fumat si marijuana. ( Nu creeaza dependenta ).
Pai pe vremea mea in 1846 cand rusii au adus al 26-lea pachet de tigari Cheretina, am inceput sa fumam pentru a nu ne degera degetele cand trageam cu tunul cu nuci de cocos in vecinul care juca table la cotetul de langa al nostru! si de atunci tot fumam tigari pentru a nu pierde razboiul cu apocalipsa! Am trecut peste ea, o sa trecem si peste fumat! muhahaha
ce intrebare de ce te-ar interesa daca altii fumeaza?
Nu am de ce sa-ti dau tie explicatii. Data care vine cand te deranjeaza sau nu intelegi sensul unei intrebari poti pur si simplu sa o eviti.