Filo bilingv-engleză. Nu regret,am intrat unde am vrut. Totuși,uneori mă gândesc că ar fi fost mai bine la mate-info sau bio-chimie, dar până la urmă, eu nu sunt bună la materiile astea, așa că decât să mă fi chinuit, că oricum nu prea învăț eu. Îmi place că am vreo 6 ore de engleză pe săptămână. Totuși, un lucru e nașpa și nu pot să înțeleg de ce ăia de la științe ale naturii scapă mai tot timpul pe la 1-2 de la școală, iar noi ăștia de la filo avem până la 2-3.
Si...legat de filo.e greu cu latina? pentru ca si eu vreau tot la filo numai ca intensiv engleza nu bilingv.adica din ce am cautat pe net ma cam sperie latina.
Am intrat pe profil uman, si e aproape tot ce mi-am dorit. Materii usoare si frumoasa.Este doar o mare problema. Nu sunt baietii DELOC. adica nu ca as fi disperata dupa baietii, dar eu fiind obisnuita cu clasa mixta, nu suport o clasa cu 31 de fete.Adika baietii mai gulm cv, dar imaginativa o clasa cu fete cu media peste 9.50...Acum sunt intr-o mare dilema. M-as muta la mate-info pentru ca nu are rost sa-mi petrec anii de liceu asa.Chiar e o mare diferenta
Am o oră pe săptămână, așa a fost și anul trecut. E lejer. Faceți Iliada, Odiseea, Eneida în a9-a,și alte porcării de povestit, și ceva declinări parcă. Crede-mă că nu știu aproape nimic în latină și e ok. Am avut media 10.
Am intrat la industrie alimentara, e ceva legat de protectia consumatorului si se fac analize pe alimente.Este cam greut, dar nu regret ca am intrat la acest profil.
IrinaIvashkov întreabă: