| cr4zymutu a întrebat:

Voi nu v-ati saturat de atatea Curve si Pitipoance care apare pe la Tv si prin Ziare? Gen Pestritu, Buruiana, Dragusanu si alte pitipoance care nu au facut nimic remarcabil in viata lor in afara de a se culca cu Varciu sau sa-si fii implantat silicoane! Fititi sinceri!

6 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu m-am săturat pentru că şi televizorul mi se plictiseşte, iar ziarele abia le răsfoiesc. Sincer, la fel îţi recomand şi ţie. O carte bună este un deliciu pe lângă informaţiile mass media din zilele nosatre.

| katy a răspuns:

Ba da. dar vezi u...asta se vinde acum pe piata...nu mai promoveaza tineri talentati care ar aduce o onoare tarii, promoveaza doar persoane plastificate.ma refer ca au operatii estetice si silicoane.asta se vinde, asta se cauta. oamenii adora barfa si scandalurile. e jalnic pentru ca se intampla asa

| haiZI a răspuns:

Sincer nici nu am auzit de ele Si felul lor de a fi nu cred ca ne priveste.In schimb ma intreb ce iti pasa tie?

| Ryuzaki a răspuns:

Si din cauza asta ninge iarna?

| MihaiN1 a răspuns:

Treaba lor.

Care e problema ta?

| Jasminfl a răspuns:

Cred ca toti neam cam saturat de "vedetele" care apar in ziare si la tv in fiecare zi un un scandal nou! Deci eu sincer nici numai deschid tv. m-am scarbit in fiecare zi iasa si cat o fitoasa cu silicoane care cica ai vedeta ( dar nu o stie nici masa) si face scandal! Deci eu sunt curiosa cine sa tot uita la ele (eu n-am uitat o dat de doua ori dar deja ma saturat sa le tot aud)!happy Un subiect intersant de discutat, sa vedem si parea altora!