anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi o urati pe Selena Gomez?big grin. Daca da, de ce? [pentru ca este cu Justin, sau ai un motiv adevaratbig grin?]. Va rog sa-mi raspundetihappy. Am nevoie de niste pareri.Si spuneti si parerea despre Justin Bieber.Multumesc anticipatkiss. Fundaakiss

Răspuns Câştigător
| doroteea a răspuns:

Acestia 2 au un succes nemaipomenit si nu sunt chiar atat de talentati, iar oamenii judeca, dar in niciun caz un om normal nu i-ar uri, cel putin, n-ai cum sa-i urasti daca nu ii cunosti, poti doar sa ii dispretuiesti. Parerea mea e ca selena si justin arata bine ca fizic si ca artisti, si zicem ca as asculta cateva piese de la ei, ocazional. tongue

8 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Selena Gomez + Justin Bieber = un cuplu de sucks-eri care fac de râs muzica adevărată, deci => îi detest pe amân2.
Ah, ce-am îmbunătăţit teorema lu Pitagora, love struck ce bună sânt! smug

| thegreatgatsby a răspuns:

Nu o urasc. Dar nici n-o plac. Mi se pare falsa.
Cat despre "Jelena"... sunt foarte draguti impreuna happy desi nu-mi place Selena, il sustin pe Justin in alegerile lui

| doroteea a răspuns:

Multumesc pentru fundita si pentru ca mi-ai apreciat raspunsulhappy.

| mdany a răspuns:

Ca ii proasta.Asa si Justin Biberon... sa-l chis in freza.

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Gomez=toaletă
bibăr=wc

| Lynnaedsalvatore a răspuns:

Nu o urasc, da e cam proasta la ale ei. Da, pentru ca este cu Justin B. Cred ca sa palit la cap, pentru ca daca ar avea creieri, nu s-ar intilni cu kopilul ala...
Adica s-a despartit de Taylor Lautner si se intilneste cu asta?
Zau ca nu e OK...
Sorry, dar chiar sunt revoltata! Ea - 18 si el - 16 sau cit ar avea acolo, 17, pe 1 martie.

| TheVampiresDiaries2012 a răspuns:

Daca Selena Gomez este cu Justin asta nu inseamna ca este un motiv de ura fata de ea.mie imi place cum canta Selena Gomez sincer Justin nuprea imi place

| Indispus a răspuns:

Ce e asa de special la jb? cred ca 10% din intrebarile de pe acest site sunt despre tipu'asta.muzica lui? e o copie,asc. originalul:usher,cb,marques houston, omarion, jeremih.hairstyle? am si eu o 'casca' si mai stiu si pe altii care au. vocea lui? clar nu ai asc.cb.