Cred ca vrea doar sa profite.Pentru el ești doar o "bucata".Sa nu cumva sa-i trimiți poze dezbrăcată!
Si eu am avut iubita la varsta voastra la distanta si faceam de astea cu ea, cand iubesti ai si momente de astea, nu e nimic rau in asta
Vine in mod natural,dorinta de a avea persoana pe care o iubesti, e un efect al iubirii si asta.
Poate sa existe dorinta fara iubire, dar poate exista si din iubire.
E ceva normal.
Daca-i dai poze, nu arata si fata, doar sanii.
Tu ar trebui să cântărești bine lucrurile și să vezi dacă te vrea doar pentru asta. E normal să vrea lucrurile astea dar am zis, trebuie să judeci mai bine lucrurile.
Pai vezi ca el vrea sex, tu vrei iubire. Sunt chestii diferite.
Daca nu te iubeste de la inceput, nu o sa te iubeasca nici dupa. O sa vada in tine un mijloc de a-si satisface pofta. Cam atat.
El e probabil un malahist (adica se mas-turbeaza des, d-aia nu se poate controla). Te sfatuiesc sa-l eviti si sa-ti cauti un prieten serios, nu dereglati hormonal.
"Credeti" in contextul asta se scrie legat, nu cu cratima.
Toate cele bune.
Sub nici o forma sa nu trimiti poze de genu nimanui niciodata! daca vreodata nu mai sunteti prieteni, sau iubiti acea persoana poate folosi pozele sa va santajeze sau razbune. Daca aceea persoana o intereseaza cu adevarat de dumneavoastra va intelege de ce nu doriti asta. si eu sunt intr-o relatie la distanta de ani buni dar prietenul nu mi-a cerut asa ceva, iar daca ar faceo cu siguranta raspunsul ar fi nu
La adolescenti, dragostea baietilor cam trece prin excitare vizuala si erectiile din pantaloni, de aceea vrea sa te atinga, sa te pupe, sa-i trimiti poze cu decolteul, pentru ca vrea sa se excite.
Doar ca este un pusti prostut, pentru ca, asa ceva nu-i spui unei fete, ca o sperii si fuge.
Cred ca este un pic cam prea obsedat sexual si mai putin afectat emotional, cum ar trebui.
Da, posibil ca tu sa fii intr-adeavr doar un corp care-l excita... si atat.
Liviuanonim întreabă: