| tukhey23 a întrebat:

Voteaza marirea alocatiei la 100 lei noi, nu e nici o gluma, mai avem nevoie de 4.000 voturi, voteaza si tu pe www.Picinel.ro/marirea-alocatiei.html votul tau conteaza...
Ce frumos suna;))

54 răspunsuri:
| elena a răspuns:

S-a votat...sa fie cu noroc!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Am votat.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Am votat si sper sa se mareasca... Acum mai sunt vreo 3200 de voturi necesare

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Eu zic mai intai sa inveti sa scrii si dupa aia sa ne arati cat de smecher esti laughing
hai pa oh go on

lolita
| lolita a răspuns:

Dragule eu am mai votat odata, dar o sa o mai fac

pupimik
| pupimik a răspuns:

Tukhey23...nu vreau sa fiu rea si carcotasa laughing... da unde trebuie nu pui doi de "i"... iar unde nu trebuie... ii pui big grin

pupimik
| pupimik a răspuns:

tukhey23 : la fel cum ai pus de data asta la "englezi"...nu? laughing

auran
| auran a răspuns:

Votat dar, tot mai trebuie!

| MisterKat a răspuns:

Ar fi prea frumos ca sa fie adevarat! Ar trebui sa fim uniti cu totii si sa facem treaba asta de mai demult, dar cum se spune "Niciodata nu-i prea tarziu" .PS.la nemti s-a facut greva? Elevii au facut greva? Cred ca aici la noi s-ar fi enervat si ne-ar fi tratat cu multa aroganta si ignoranta/indiferenta profesorii si multe alte babornite din Romania. Suntem egali in drepturi si avem si noi aceleasi drepturi ca si profesorii! Daca ne respinge aceasta petitie, mergem sa facem un protest in fata Ministerului Educatiei si in fata Guvernului? Daca nici asa nu merge facem scrisoare la Sediul Uniunii Europene sau la Curtea Supremawinking Succes! Eu o sa votez, da-ti si voi la prieteni si la colegi sa semneze! happy Seara Faina! happy

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Am votat si eu! Doamne-ajuta sa se faca!

| dEutSa_8892 a răspuns:

Am votaaaattt peace sign

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Am pus si eu umarul. Dar, va intreb: ati avut curiozitatea sa vedeti pe ce site este petitia asta pentru marirea alocatiei?
Picinel.ro Cocalari si Pitzipoance Sexy
Asa ca, aveti toate motivele din lume sa va asteptati la o finalitate a efortului vostrulaughing

| tukhey23 explică:

Rroxi43:bv, am auzit ceva zvonuri. ca vor sa faca elevi greva sa se dea alocati, ca la nemtiihee hee

| tukhey23 explică:

Pupimik:pai nu esti cum zici, esti sweet, englezi pun la toate chestile:the..., eu la nemtii* am pus de ii sa fiu mai in:voga.Intelegi tu, mai destin atmosferahee hee

| tukhey23 explică:

Danielbv:e o diferenta intre noi si ei.La ei sa ai un salariu mediu pe economie, de 3000 de euro e ceva normal, la noi nu.Toate firmele mari, fugg de acolo si vin la noi... pentru. ca suntem fraieri si pentru. 500 de euro muncim ca sclavi.
Copii de acolo traiesc in lux, si app 1000 de lei, copii din romania:NCIODATA NU O SA II VADA, CA ALOCATIE happy

| tukhey23 explică:

Pupimik:eu imi amintesc, ca Traim IN Romania, tara unde se fura si iar se fura si iar se fura.Sa fim seriosi, daca tot vb. de englezi, banuiesc ca tu stii cine premierul englezilor. Uimeste-ma cu inteligenta ta happy

| tukhey23 explică:

Cora:de obicei, eu sprijin ''faptele bune'', fa si tu la fel.
O zi fara senshee hee

| Cryss a răspuns:

Votez cum sa nu votez laughing.

| mIsTeR a răspuns:

Am votat:-)

| al3xa_6696 a răspuns:

Inca un vot si de la minewinkinghappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mai mult nu ne poate mari?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am votat de nu stiu cate ori si raman mereu tot 1872 de voturi (am votat de la calculatoare diferite)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate toata aceasta idee este o farsa, probabil sa castige cineva niste banuti din vizitele de pe acest site... ultima pers care zice ca nr de voturi nu se actualizeaza are dreptate...si cu aceeasi idee am tot primit link-uri in ultimele zile...imi pare rau ca exista si asftel de oameni care profita in urma unor lipsuri ale romanilor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am votat si sper sa se aprobe marirea alocatiei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am votat! P. S am nevoie de niste bani sa imi iau tel big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voteaza marirea alocatiei la 100 de lei noi :X... intra pe www.alocatie.share10.com si voteaza avem nevoie de 20.000 de voturi! www.alocatie.share10.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau marirea alocatiei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am votat