Da.Odata inainte de paste, popa care era profesor la noi la scoala a zis ca nu vine la ora si sa venim si noi la slujba..asa...nu stiu ce si o colega a tinut o lumanare prea aproape de par si a luat foc apoi noi am chemat diriginta si a dus-o la spital.
Nu, nu am patit nimic straniu. [ ] Daca tot vrei sa spui ceva, spune, nu mai pute conditii!
Nu am pățit nimic înainte de Paște, de fapt, nu am pățit nimic straniu în viața mea. Ție ce ți s-a întâmplat?
Era o data 00:00 eram cu bicicleta si dintr-o data nu mai puteam sa ma misc sau sa dau din pedale in fata mea era un om(noroc ca nu m-a vazut) era negru la fata si purta o gluga pe cap...am lasat bicicleta acolo si m-am ascuns dupa un gard ma uitam la el si parca numara ceva asemanator cu banii am inceput sa spun rugacini si m-am rugat sa scap si sa ajung acasa(stand cu ochii pe "omul" acela) cand dintr-o data a trecut o masina si a disparut.Am fugit acasa tot rugandu-ma.
Serios? Adică nu a fost un vis, care să fi părut foarte real?
Dacă e real, e foarte tare!
Daaa e real crede-ma pe cuvant si cica mi-a spus un prieten caaca iesi la 00:00 pe drum nu ti se intampla ceva asa de rau, daca iesi la 04:00 ti se intampla ceva foarte rau si daca iesi la 06:00 sau ceva de genu iar nu ti se intampla ceva atat de rau nu vreau sa mai treaca cineva prin ce am trecut eu atunci si mi s-a mai intamplat o data inainte e asta
Cred ca ai vazut prea multe filme de groaza, dar ca sa nu fiu atat de rautacios hai sa raspund la intrebare. Chiar m-i s-a intamplat ceva dubios, e o fata draguta la scoala care cred ca ii place de mine. Ceva mai dubios de atat nu cred ca exista. Pastele e magic. As vrea sa mai stau la povesti dar trebuie sa ma duc sa imi hranesc unicornul. Numai bine.
Daca ma iei la misto si te razi de mine cel naiv esti tu nu eu P.S nu fi zgarcit si da-i sa manance pe saturate
Am inteles, ca tot vine Pastele acum sa pasca fericit, nu?